eskort samsun

ÜNYENETHABER

ANKARA ÜNYELİLER DERNEĞİNDEN GAZİMİZE ZİYARET

ANKARA ÜNYELİLER DERNEĞİNDEN GAZİMİZE ZİYARET
26 Nisan 2016 - 0:06

13059424_10154178680829421_107347535_n

Mardin Nusaybin’de görevini yaparken hain teröristler tarafında yaralanan Uzman Çavuş Ümit Sürücü ziyaretçi akınına uğruyor. Sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini öğrendiğimiz Ünyeli Uzman Çavuşun ziyaretine Ankara Ünyeliler Derneği Başkanı İsa Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri de gitti.

“Yatmak olduğu Gata askeri hastanesinde tedavisi devam eden Uzman Çavuş Sürücü’nün son durumu bizleri mutlu etti.” diyen Dernek Başkanı İsa Korkmaz; “Hemşehrimizi arkadaşlarla ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Allah onu ailesine, vatanına ve sevdiklerine bağışladı. Onun gibi güneydoğuda hainlere karşı mücadele eden kardeşlerimizin yüce mevlam yardımcısı olsun. Artık türk milleti olarak acı haber duymak istemiyoruz.” dedi.

Ayrıca Ankara Ünyeliler Derneği Başkanı ve üyeleri, “Yaralı Uzman Çavuş hemşehrimiz için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” dediler ve moral verdiler.

Uzman Çavuş Ümit Sürücü’de ziyaretlerinden dolayı başta Dernek Başkanı İsa Korkmaz’a ve yönetim kurulu üyelerine, yatmakta olduğu hastaneye gelerek moral ziyaretinde bulundukları için teşekkür etti. ”Şuanda operasyonlar kapsamında bölgede bulunan arkadaşlarıma Allah’ım güç versin, onların yanında olmak isterdim ama kalbim onlarla” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-