eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ordu 2. Amatör Lig 5. Hafta Mücadelesi Tamamlandı

Ordu 2. Amatör Lig 5. Hafta Mücadelesi Tamamlandı
26 Nisan 2016 - 17:04

bbb

Çaybaşı Spor kendi saha ve seyircisi önün de Liderlik yarışında durum değişmedi. zorlu bir müsabakanın gerçekleştiği ilçe sahasında liderlik yarışındaki Çaybaşıspor ile Çınarlıkspor 3-3 lük skorla berabere kaldı.

Seyirci sayısının oldukça yüksek olduğu maçta tempo çok yüksek seviyede başladı. Adeta Gol düellosu şeklinde geçen maçta taraflar dişe diş mücbadele etti.

Çaybaşı Spor: Okan Günaydın, Gökhan Kıraç, Şenol Gedikli, Murat Uzun, Barış Cora, Hüseyin Ateş, Bedir Oral, Abdürrahim, Halis Keskin, Abdülkerim Aydemir, Hakan Çınarlıkspor: Beytullah Sobi, Cemal Arslan, Y.Emre Gürsu, Mehmet Pelit, Engin Yılmaz, Murat Karayiğit, Murat Uslucan, Tayfun Kıran, Abdulsamet Karaca, Y.Emre Şahin, Erdal Şentepe Zorlu müsabakanın ilk golü, ev sahibi takım Çaybaşı’ndan geldi.

Murat Uzun kullanmış olduğu serbest vuruştan attığı güzel bir vuruşu ile gole çevirdi, maçın ilk yarısını Ev sahibi takım 1-0 üstün kapattı. Maçın ikinci yarısı Yine tempolu başladı, 53 dakika da konuk takım beraberliği sağladı. Golden sonra yine atak oynamaya başlayan Çaybaşı Spor 64.dakikada Halis Keskin’in yaklaşık 35 metreden sert şutu mükemmel bir şekilde filelere gidince ev sahibi Çaybaşı Spor tekrar 2-1 üstünlüğü yakaladı. Golün ardından çok geçmeden konuk takım durumu 2-2 yaparak yeniden eşitledi. Müsabakanın 77 dakikasın Hakan’ın attığı nefis bir golle Ev sahibi takım yine öne geçti. Müsabaka da zaman zaman sakatlıklar oldu. 90 dakikanın ardından 5 dakika uzatma veren hakem yine uzattı. Müsabakanın 103 üncü dakikasında konuk takım lehine düdük çaldı, serbest vuruş tan atılan golle müsabaka 3-3 berabere sona erdi.

bb

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-