eskort samsun

ÜNYENETHABER

TEHDİTLERE BOYUN EĞMEYECEĞİZ

TEHDİTLERE BOYUN EĞMEYECEĞİZ
27 Nisan 2016 - 0:01

lkj

BAŞKAN ÇAMYAR’DAN GAZETEMİZE GÖZ DAĞI

ÜNYE ilçe Belediyesi Zabıta ekipleri ilçede yayın yapan Çakır Medya bürosunun bulunduğu iş yerinin ruhsatı olmadığını gerekçe göstererek tutanak tuttu, mühürleme ile tehdit etti.

ok

MAHKEMEYE VERDİLER YILDIRAMADILAR

Ünye tarihinde bugün bir ilk daha yaşandı.

İlçede 1 Mayıs 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan, Çakır Medya, Ünye Belediye Başkanlığınca alınan karar sonrası 26 Nisan 2016 tarihinde saat 10:00 sıralarında  Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından incelemeye alındı.

“Eleştiriye kapatma cezası”

Çakır Medya genel yayın yönetmeni ve Ünye Net Haber portalı sahibi  Cihan Çakır,  basın faaliyetinden dolayı Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın iş yerini kapatıp bir çok çalışanın  ekmeği ile oynamak istediğini ve bu yönde inceleme yapıldığını belirtti.

“Sayın Başkan göreve geldi geleli 26 aydan fazla oldu. 26 aydır işlem yapılmayan iş yerim hakkında, basın olarak eleştiri yapınca neden kapatılmaya çalışılıyor? Belediye Başkanı Ahmet Çamyar diyorsa ki “Ben görevimi yaptım, ruhsatı olmayan iş yerini kapattım, bana verilen yetkiyi kullandım.

Bende o zaman şunu sorarım

ol

VE SON OLARAK KAPATMA TEHDİTİ

‘-Sayın Başkan Çakırtepede ki Başkan yardımcısına ait iş yerinin hangi yerleri kanuna uygun, uygunsuz son katı yıkacak mısınız?

-Yüzlerce iş  ve bina yerini kapatıp, imara aykırı yapıları yıkacak mısınız?

-Bu güne kadar bizlere hiç bir girişimde bulunmadınız da, şimdi gazetemizi  inceleme altına almak nereden aklınıza geldi ?

-Biz objektif ve tarafsız yayın yapıyoruz eleştirilere neden bu kadar kapalısınız? Yoksa gün yüzüne çıkmasını istemediğiniz bir şeyler mi var?

“Gazetemizin yayınları devam edecek”

Her türlü baskı ile karşı karşıya kalan yayın grubumuz bugüne kadar mahkemeye verildi, haber alması yasaklandı, gelirleri engellenmeye çalışıldı, şantajlara, tehditlere,yalanlara iftiralara maruz kaldı ve son olarak makamın gücünü kullanarak hakkımızda her türlü inceleme belediye tarafından başlatıldı.

Bu kadar baskıcı ve taraflı bir yerel yönetime rağmen ;

Çakır Medya olarak bugüne kadar olduğu gibi tarafsız, bağımsız, özgür, cesur, ülkenin ve milletin menfaatleri ölçüsünde yayın hayatına devam edeceğini ifade eden Cihan Çakır, “Gerek Cumhurbaşkanlığı,gerek Başbakanlık nezdinde, gerek İç İşleri Bakanlığı, gerek valilik ve gerekse kaymakamlık nezdinde hak arayışımızı sürdüreceğiz. Adalet, adalet ise herkes için olmalı ve her türlü eleştiriye açık olunmalı” dedi.10997490_10204896604128253_7553135849353819832_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-