eskort samsun

ÜNYENETHABER

OSKİ GENEL MÜDÜR’Ü GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

OSKİ GENEL MÜDÜR’Ü GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
28 Nisan 2016 - 23:45

df

Oski Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Müdür yardımcısı Mustafa Özkan, Ünye Şube müdürü Ersin Avanoğlu ve Büyükşehir belediyesi Ünye sekreteri Sefa Burak hatipoğlu Çakır Medya ofisini ziyaret ettiler.

Çakır Medya Genel yayın yönetmeni Cihan Çakır’ı ziyaret eden OSKİ heyeti kendisiyle çalışmalar ve önümüzdeki projeler hakkında konuştu.

En zor bizim işimiz diyen Oski genel Müdürü Fatih Yürük “Alt yapı zor iştir, fakat bir şehrin olmazsa olmazı da alt yapıdır. Bu zorluklara göğüs germek için üç tane müdürlük kurduk ve sıkı bir şekilde gece gündüz çalışıyoruz. Büyükşehir olarak yeniyiz, fakat tecrübelerimizle bu açığımızı kapatarak halkımıza en iyisini sunmaya çalışıyoruz.Bizde bu şehrin evladıyız,her şeyin en iyisi yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Çakır Medya Genel yayın yönetmeni Cihan Çakır ise ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Ünye için yapılan alt yapı hizmetleri herkes tarafından görülüyor. Bu hizmetler vatandaşları biraz zorlasa da bittiğinde Ünye güzelleşmiş olacak diye ümit ediyoruz ve işlerinizde başarılar diliyoruz dedi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-