eskort samsun

ÜNYENETHABER

1 MAYIS EMEK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

1 MAYIS EMEK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
30 Nisan 2016 - 23:44

 13081914_10207756518184317_469763148_n

CHP Ünye İlçe Başkanı Ali YALÇIN yaptığı basın açıklamasında;  

1 Mayıs emeğe saygı, demokrasi, özgürlük adalet çağrısıdır. Cumhuriyet Halk Partisi emekçilerin kazanılmış haklarını yok edecek , tırpanlayacak, esnetecek hiçbir harekete izin vermeyecek, emeğin yanında emekçilerle birlikte  mücadele edecektir.

   İçinde bulunduğumuz süreçte emekçilerin kazanılmış haklarına karşı yoğun bir saldırı yaşanmaktadır. AKP nin izlediği politikalar ile Ülkemizde tüm yurttaşlarımızın temel haklarından yoksun bırakılmasına emekçilerimizin köleleştirilmesine yönelik düzenlemelerin gündeme gelmesine yol açmaktadır. Getirmek istedikleri özel istihdam büroları ile kiralık işçilik ,kıdem tazminatının fona devredilmesi, devlet memurluğunun ortadan kaldırılması gibi düzenlemeler bir kölelik düzeninin kurulmasını amaçlamaktadır.

   Cumhuriyet Halk Partisi ilke ve misyonları, tarihsel ve toplumsal görevi gereği emekçilerin kazanılmış haklarını yok etmeye, tırpanlamaya  esnetmeye çalışan hiçbir harekete izin vermeyecek ; emeğin yanında, emekçilerle birlikte olacak ve tüm gücü ile mücadele edecektir.

   Bu gün Türkiye işçi ve emekçi sınıfının birlik ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacı vardır. 1 Mayısta alanlarda sendikalarımızla, emekçilerimizle kol kola , omuz omuza  olacağız, gericiliğe, sömürüye, emekçilerin köleleştirilmesine, sendikasızlaştırmaya, güvencesizliğe karşı sessimizi yükselteceğiz.

   1 Mayısın kardeşlik ve barış içersinde geçeceğine inanıyor, tüm emekçilerin 1 mayıs işci bayramını kutluyorum. YAŞASIN 1 MAYIS dedi.

                                                                                                                             Ali YALÇIN

                                                                                                                  CHP Ünye İlçe Başkanı

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-