eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Taekwondocularda Hedef Türkiye Şampiyonası

Taekwondocularda Hedef Türkiye Şampiyonası
03 Mayıs 2016 - 0:57

IMG_6622

08-13 Mayıs 2016 tarihlerinde Marmaris ilçesinde yapılacak olan 2016 yılı Ümitler Bay ve Bayanlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na katılacak olan Reis Spor Kulübü çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  

Taekwondo Federasyonu’nun 2016 yılı Ümitler Bay ve Bayanlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası 08-13 Mayıs 2016 tarihlerinde Marmaris ilçemizde yapılacaktır. Bu şampiyona öncesi ilimizde 30 Nisan tarihinde il şampiyonası gerçekleştirildi. İlimizdeki şampiyonada 2 sporcumuz final oynadı ve ikinci oldular.

Sporcularımızdan Başarı Bekliyoruz.

Sporcular Marmaris’te yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ilçemizi ve ilimizi temsil edeceklerdir. Sporcularımız deneyimli sporculardır. Biz yine geçmişte olduğu gibi Türkiye Şampiyonalarında madalya bekliyoruz. Burada milli takıma aday iki sporcumuz var. Şuan  ümit grubumuz gayet güçlü bir takım.Sporcularımız geçmişten bugüne kadar yıldızlarda ve gençlerde maça giren büyük Taekwonducular.

Sporcular Deneyim Kazandı

Yaklaşık altı aydır liseler ve gençler maçlarına da soktuk. Gayet deneyim kazandılar. Bu maç önemli bir maçtır. Bütün hedeflerimiz kulüplerin büyükler ve gençler maçıdır. En sonda kulüp maçları önemlidir. Biz liseler ve gençler maçlarında sporcularımızı  tempolu dövüştürüyoruz. Çünkü gençlerde ve liselerde Türkiye şampiyonaları olsa da maddi yönden bir ivme fark edemeyeceğinden, sporcularımızın ümitler, kulüpler ve büyükler şampiyonası sporcular açısından çok önemlidir.

Çünkü buradakiler milli takıma gittiğinde başarılı sporcularımızı devlet ödüllendiriyor. Tabi ki biz sporcularımızı buralara saklıyoruz. Esas büyük hedefimiz bu yıl gerçekleşecek olan kulüpler şampiyonasına bir kız takımı sunmak. 5 sporcumuzu ümitlerde sokacağız. İnşallah derecelerimiz iyi olacak.Tüm sporcularımıza güveniyor,şimdiden başarılar diliyorum dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P