eskort samsun

ÜNYENETHABER

MAHKUMLAR ÖDÜLLERİLDİ

MAHKUMLAR ÖDÜLLERİLDİ
03 Mayıs 2016 - 1:14

dvdBaşkanlığımız ve Adalet Bakanlığı işbirliği ile ceza infaz kurumlarında yürütülen manevi rehberlik hizmetleri kapsamında hükümlü ve tutukluların okuma alışkanlıklarını geliştirmek, inanç esasları ve siyer-i nebi konusunda bilgilerini artırmak amacı ile Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında tüm ceza infaz kurumlarını kapsayan bir yarışma gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu yarışmanın organizatörlüğünü ise Cezaevi Vaizimiz İbrahim TOPAL yaptı.

Müftülüğümüz tarafından Ünye M Tipi Kapalı Cezaevinde gerçekleştirilen ödül programı ile dereceye giren mahkûmlara ödülleri verildi.

Söz konusu ödül programına Cumhuriyet Savcısı Yakup TAŞLIOVA (Cezaevi Savcısı) , Cezaevi Müdürü Ramazan PAMUK, Cezaevi Vaizimiz İbrahim TOPAL, Murakıbımız Mustafa OCAK ve cezaevinde kalan mahkumlar katıldı.

Cezaevi Vaizimiz İbrahim TOPAL’ın sunuculuğunu yaptığı ödül programına mahkûmlar tarafından ilgi yoğundu. Mahkumlar tarafından okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program söylenen ilahilerle  musiki konserine dönüştü.

Gerçekleştirilen  etkinliklerin ardından ise ödül programına geçildi. Birinciye ödülünü Cumhuriyet SavcısıYakup TAŞLIOVA, ikinciye Cezaevi Müdürü Ramazan PAMUK ve üçüncüye Müftülüğümüzü temsilen Murakıbımız Mustafa OCAK verdi.

Verilen Ödüller İse Şöyle:

Birinciye         : Üç çeyrek Altın,

İkinciye           : 2 Çeyrek Altın,

Üçüncüye       : 1 Çeyrek Altın,

Diğer ilk 10’a giren mahkumlara ise çeşitli kitaplar hediye edilmiştir.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-