eskort samsun

ÜNYENETHABER

KAMUOYUNUN BEKLEDİĞİ TABLO GERÇEK Mİ OLUYOR ?

KAMUOYUNUN BEKLEDİĞİ TABLO GERÇEK Mİ OLUYOR ?
03 Mayıs 2016 - 15:42

GHK

Ünye’ye Büyükşehir kapsamında devam eden çalışmaları yerinde incelemek için gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı  Enver Yılmaz, çalışma ofisinde Ünye eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ile bir araya geldi. Ziyaretin oldukça samimi bir ortamda gerçekleştiği ve iki başkanın uzun bir süre samimi şekilde sohbet ettiği görüldü.Ünye gündemi ve Büyükşehirin çalışmaları hakkında görüş alışverişi yapılan ziyaret, kamuoyunda farklı algılandı.

2 dönem Ünye Belediye Başkanlığı görevi yapan ve önemli hizmetler gerçekleştiren Ahmet Arpacıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver  Yılmaz’ı Büyükşehir Çalışma Ofisi Makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı ve  başarılar diledi.

Ahmet Arpacıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, “Ünye Eski Belediye Başkanı Arpacıoğlu  görev yaptığı süre içerisinde ilçemize büyük hizmetler sunmuş olan değerli bir belediye başkanımız, kendisinin ziyaretinden büyük mutluluk duydum”dedi.

Ünye Siyaseti Isınıyor 

30 Mart yerel seçimlerinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine  gelen Enver Yılmaz ile, Ünye’de 2 dönem Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra görevi devreden Ahmet Arpacıoğlu’nun bir araya geldiği buluşma kamuoyunda heyecan yarattı.

Ziyaretle beraber vatandaşın sokakta konuştuğu konuların başında gelen “Ahmet Arpacıoğlu tekrar siyasete dönüş yapacak mı ?” sorusu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın bu konuyla ilgili düşünceleri, kamuoyunun heyecanını ve merakını en üst seviyeye çıkardı.

Yerel Seçimlere 3 yıl Olmasına Rağmen Sıcak Temaslar Başladı mı ?

Enver Yılmaz’ın sosyal hesabından paylaşmış olduğu fotoğraf ve “Ünye eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ile birlikteyiz.” Mesajı kamuoyunda farklı seslerin yükselmesine neden olurken,  halk tarafından sevilen ve hizmetleri ile Ünye’ye imzasını atan, Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’nun Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşmesinden sonra siyasi kulislerde fısıltılar giderek artmaya başladı.Aldığımız duyumlara göre iki başkan arasında gerçekleşen bu görüşmenin  ilk ve son olmadığı, daha önceye dayandığı ve sık sık görüştükleri bilgisine ulaştık.

Önümüzdeki Günler Ne Getirecek 

Uzun bir süreden sonra ilk kez yan yana kameraların karşısına geçen ve poz veren Başkanların buluşması uzun süre daha gündemi meşgul edeceğe benziyor. Bu süreçte önümüzde ki günlerin ne getireceğini bekleyip göreceğiz.

Lakin kesin olan bir şey var ki,

bu fotoğraf karesi kimilerini mutlu edeceğe, kimilerinde uykularını kaçıracağa benziyor.

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-