eskort samsun

ÜNYENETHABER

Bir ve Beraber Olmalıyız

Bir ve Beraber Olmalıyız
03 Mayıs 2016 - 19:38

e

Ak Parti Ünye İlçe Başkanlığı İstanbul’daki Ünye’li Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Yöneticileriyle Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği’nde sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün; ”Değerli hemşerilerim kıymetli misafirler. Biz bu sabah bizlerin davetine icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Uzun zamandır bu proğramı düşünüyorduk. Bu gün ise icra etme fırsatı bulduk. Gelişen dünyamızda hepimiz bir ve beraber olmak durumundayız. Attığımız her adımda aldığımız her kararda kollektif düşünmeli ve ona göre hareket etmeliyiz. Biz iktidar partisi olarak son seçimde ülkemizin geleceği için göstermiş olduğunuz duyarlılıktan ve katkılardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.  Biz her zaman sizlerin yanındayız. Sizlerin de bizlerle beraber olduğunuzu hissediyoruz. Bu bağlamda buraya kadar gelip bu proğrama yoğun bir katılım sağladığınız z için yine hepinize ayrı ayrı  teşekkür ediyorum.

Başkan Ergün Proğrama ev sahipliği yapan Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği Başkan ve yönetim kurulunu misafirperverliklerinden dolayı da teşekkür etti.

Proğram daha sonra Dernek yöneticilerine seçimlerde sundukları katkılardan dolayı verilen teşekkür belgesinin ardından karşılıklı istişare ve sohbetle son buldu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-