eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKANLARIN ”OSCARLIK PERFORMANSI” FİYASKO İLE BİTTİ

BAŞKANLARIN ”OSCARLIK PERFORMANSI” FİYASKO İLE BİTTİ
06 Mayıs 2016 - 0:57

 

MECLİSTE DEMAGOJİ SAHNELENDİ

kmnl

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Başkan Yardımcısı Murat Ocak, Ünye Belediyesi Meclis toplantısında çok güzel bir oyun sergilediler. Haklarında vatandaşın merak ettiği konuları cevaplayacaklarına ,meydanı boş buldukları hissiyatı ile kamuoyunu yanıltıcı, gazetemizi karalayıcı açıklamalarda bulundukları gibi , halkımızı aptal yerine koymaya çalıştılar.

Oyunun adı:Demagoji(Laf cambazlığı) Halkın isteklerine, ön yargılarına ve korkularına dayalı olarak yapılan siyaset ve destek arayışıdır

DANIŞIKLI DÖVÜŞ NE GÜZELDE SERGİLENDİ MECLİSTE

Olay şöyle gelişir;

Meclis sabahı bir gazeteci ve bir Başkan yardımcısı Çakırtepeden Ünye manzarasının keyfini çıkara çıkara kahvaltı eşliğinde mecliste oynanacak oyunun senaryosunu hazırlarlar. Daha sonra senaryoya göre mecliste aynı gazeteci çıkacak soru soracaktır ve ne tesadüf ki Murat Ocak’ta toplantıya tüm evraklar hazır gelecektir. Orda bulunan meclis üyelerinin ve  kamuoyunun gözünün içine baka baka  trajikomik oyun sahnelenecektir .

Sonuç olarak oyun sergilenmiş, ama halk tarafından ilgi görmeyen oyun  fiyasko ile sonuçlanmıştır.

Ya arkadaş! Hangi akla hizmet bu kadar meclis üyesini ve kapı kapı gezerek oy istediğiniz halkı aptal yerine koymaya çalışıyorsunuz ve helede bunu inanarak yapıyorsanız yazık çok yazık….

”BULUNDUĞUNUZ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYIN BİRAZ”13102713_1773648666189917_8438053846039400221_n

Sayın Başkan meydanı boş bulduğunuz her yerde atıp tutuyorsunuz,  diyorsunuz ki;

‘’1 gün önce Belediyeye aferin yazıları getirip de bir gün sonra niye böyle dedin acaba?” sorusunu kamuoyu sorsun,

“Ne istedin de Belediye yok dedi? Ne istedin de alamadın? Sorularını sorduğunuzda çok rahat cevabı çıkacaktır”

Sayın Başkan bu tür klişe lafların ardına sığınma siyaseti demode oldu.

KİMSENİN KÖLESİ OLMAYACAĞIZ

Biz yayın politikamız gereği Ünye’ye yapılan iyi veya kötü her türlü haberi şahsınızın dahi olsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Çünkü biz kavga, iftira ve karalama siyaseti yapmıyor, işimize bakıyoruz.

Ama sizler olumlu eleştiriyi şakşaklıyor, olumsuz eleştiride de idam sehpasını önümüze koyuyor ve hatta basını yok etmeye çalışıyorsunuz. Bunun en son örneğinin, geçen hafta iş yerimizin hatta dostlarımızın iş yerlerinin mühürlenerek ve incelemeye alınarak yaşandığını bilmeyen yoktur herhalde.

“Ne istedin de Belediye yok dedi? Ne istedin de alamadın? Sorularını sorduğunuzda çok rahat cevabı çıkacaktır”  acizliğin son noktası lafınıza gelince;

Bir kere bu lafa bizleri tanıyan herkesin güleceği, sizinde inanmadan söylediğinize kanaat getirmek istediğim, boş kelimelerden oluşmuş, içi boş bir cümle yığını olduğunu belirtmek isterim.

Madem Öyle Aşağıdaki Soruların Cevapını Verin, Yalan Konuşmadığınızı İspat Edin

Bizim 2 yıllık yayın süresi içinde sizden ne talebimiz oldu?

Siz bugüne kadar bizlere maddi ne verdiniz?

Medya payı altında aldığınız paraları kimlerden aldınız ve kimlere aktardınız ,?

Bunun içinde biz var mıyız? Var isek ne kadar pay aldık ?

Ayrıca bizim yerine getirmediğimiz, hangi eski Belediye Başkanı için yazı yazmamızı talep ettiniz? (Ne karşılığında olduğunun taktirini kamuoyuna bırakıyorum

Evrakları ve delilleri ile açıklayınız ? Yoksa tüm bu soruların cevabını biz mi açıklayalım ?

Bu arada kamuoyu bizim sizden gelen çoğu talebi, maddi desteği, hediyeyi ve bunun gibi insanın onurunu zedeleyeceği ahlaksız teklifleri geri çevirdiğimizi biliyor, haberiniz olsun. Bunu bir kere kenara not alın.

MARİFET İLTİFATA TABİ DEĞİLDİRaaaaaa-1024x475

Sayın Başkan, görevimiz hizmet ve eser bırakmak diyorsunuz, bunu söylemenize gerek yok, orası zaten 5 yıllığına halk tarafından size verilmiş bir hizmet makamı, bunu öncelikle ifade edeyim. O yüzden yapmış olduğunuz her şeyi,  yardımlar ve ibadette dahil vitrinleştirmeyin ve alkış beklemeyin.

KISSASA KISAS YAPMIYORUZ

Biz kimsenin avukatlığını yapmıyoruz, avukatlık sizin mesleğimiz bizim değil. Biz elimizden geldiğince gazetecilik yapmaya çalışıyoruz. Bulunduğumuz kurumu sadece halkımız ve doğrular  ilgilendirir, kimseye çamur atma ve karalama politikası uygulamıyoruz. Yoksa kıssasa kısas yapmaya kalkışsak, Ünye’mize yakışmayacak manzaralar çıkar ortaya…

Yaptığımız her haberde ve yazıda bizim imzamız var. Biz kimsenin etkisi altında veya esareti altında kalemizi bırakın oynatmayı, nokta bile koymayız. Bu yönde günahı olmayan insanları töhmet altında bıraktığınız gibi, bugüne kadar yaptığımız çalışmalara ve arkadaşlarımızın emeklerine çamur atıyorsunuz.

Bizler yayın ilkemiz objektif, dürüst, gördüğünü yazan ve halkın menfaatlerini, hakkın menfaati sayan politikamızla bugün burada dimdik ayaktayız.

SON OLARAK DİYORUZ Kİ ,ÇAKIR MEDYA OLARAK SİZİ VEYA BAŞKA HİÇ KİMSEYİ KARALAMAK VE YIPRATMAK AMAÇLI  HABER YAPMA ANLAYIŞIMIZ YOKTUR VE OLAMAZ.

ZATEN KENDİNİZİ YIPRATMAK İÇİN BİZE VE BAŞKA KİMSELERE GEREK  YOK , SİZ VE EKİBİNİZ  BİRBİRİNİZİ YETERİNCE YIPRATIYORSUNUZ VE HER HAREKETİNİZDE YETERİNCE ZOR DURUMA BIRAKIYORSUNUZ.

Not: Gece karanlığında çalışma yapma gereği duyan ve sadece eline geçirdiği POS SLİBİ ile kendini aklamaya çalışan  bir Belediye Başkan yardımcısına daha fazla bir şey deme ihtiyacı duymuyoruz..Ve değerli okuyucularımızın vaktini boş işlerle almak istemiyoruz.

CİHAN ÇAKIR

Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-