eskort samsun

ÜNYENETHABER

ARPACIOĞLUN’DAN OLAY SÖZLER

ARPACIOĞLUN’DAN OLAY SÖZLER
11 Mayıs 2016 - 8:27

indir

Önceki hafta yerel gazetelerde çıkan haberde Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu”Ünye’ye Hizmet Etmek Onur İşidir”başlığı altında açıklamalarda bulunmuştu.Konunun başlangıcı olarak Ünye Net Haber gazetesinde yayınlanan  haberin akabinde gerçekleştirilen röportajda, Eski Başkan Ahmet Arpacıoğlu dönemine ait hizmetleri ve projeleri ele alınmış ve bu konu  kamuoyunun gündemini oldukça meşgul etmişti.

Sayın Başkan röportajında görev yaptığı sürede, Ünye kamuoyunun da yakından takip ettiği ve bildiği gibi, Ünye Cumhuriyet Meydanı, Asarkaya Kent Ormanı, Binicilik Tesisi, Doğu-Batı Arıtma Tesisi, Atatürk Parkı, İçme Suyu Arıtma Tesisi, Otogar, İtfaiye Binası, Sebze-Meyve Hali ve Kamyon Garajı gibi daha birçok önemli projeyi kendisi döneminde  hayata geçirdiğini ifade etti.

Konu edilen habere göre yukarıda belirtilen ve Eski Belediye Başkanının kendi  dönemine ait olduğunu belirttiği hizmetleri kamuoyunun bildiğini söyledi. Eski MHP Ünye İlçe Başkanı Faruk Korkmaz’ın  gazetemizde açıkladığı röportajda , mevcut Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın bu ve bir çok projeyi sanki kendi projesiymiş gibi lanse ettiği söylemiş ve kamuoyunda bu açıklama yankı uyandırmıştı.

“BÜYÜK ÜNYE’YE HİZMET ETMEK BİR ONUR İŞİDİR.”

Eski Başkan Ahmet Arpacıoğlu konu ile alakalı yaptığı röportaja şöyle konuşmuştu,Biz halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak kabul eden bir felsefenin mensuplarıyız. Dolayısıyla biz yaptığımızla övünmekten ziyade vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini alacak ve memnuniyetini kazanacak çalışmaları yapmayı kendimize şiar ediniriz. Netice olarak Sayın Eski MHP İlçe Başkanı’nın yapmış olduğu açıklama doğru bir açıklamadır. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalardan vatandaşlarımızın gördüğü var, görmediği var. Bunları anlatmaya kalkarsam çok uzun zaman alır. Büyük Ünye’ye hizmet etmek bir onur işidir. Siz de biz de bu onuru yaşarken büyük keyif alıyoruz ve bundan sonraki çalışmalarımızı da buna göre şekillendiriyoruz demişti.

Bu açıklamalar vatandaşlar tarafından ilgi ile takip edilirken,sokakta konuşulan  ve halkın kafasında cevabını bekleyen soruların  ortaya çıktığıda bir gerçek olarak halen gizemini koruyor.

Hem konunun şuan gündemde olması, hem de kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına vatandaşın konuştuğu ve merak ettiği ,

“BÜYÜK ÜNYE’YE HİZMET ETMEK BİR ONUR İŞİDİR.”derken,

Sayın Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ne demek istedi?Kime mesaj yolladı ?

“Biz yaptığımızla övünmekten ziyade, vatandaşlarımızın memnuniyetine bakarız” derken kimi ve  neyi kastediyor?

Yoksa birilerini onursuzlukla mı suçluyor?Eğer suçluyorsa kim veya kimler ?

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-