eskort samsun

ÜNYENETHABER

KESKİN’DEN İDEAL LİDER TARİFİ

KESKİN’DEN İDEAL LİDER TARİFİ
06 Mayıs 2016 - 0:44

IMG_6664

30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Ak Parti’den Ünye Belediye Başkan Aday Adaylığında çıkan ve kısa sürede halkın beğenisini kazanan TMSF Uzmanı Mehmet Keskin Çakır Medya  ofisimizi ziyaret etti.

Bir süredir hastalığı nedeni ile  tedavi gören ve memleketi Ünye’den uzak kalan Keskin, sağlığına kavuşur kavuşmaz memleketine geldi.Eş,dost,hısım,akraba ve vatandaşları ziyaret eden onlarla sohbet eden  Mehmet Keskin,Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı da makamında ziyaret etti..

KESKİN ÖRNEK BİR PROFİL ÇİZDİ

Ünye gezisinde Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’ı unutmayan geçmiş dönem Belediye Başkan aday adayı Mehmet Keskin, Ünye ve Türkiye gündemiyle alakalı Yayın Yönetmeniz Çakır’la hasbi-hal etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Sohbette nasıl bir lider olmalı sorumuza cevaben açıklama yapan Keskin ”İnsanları idare etme sanatı öyle bir sanattır ki, sanatların en zoru ve hüner isteyen bir sanattır. Yetki kullanacak, emirler verecek, millet hakkında önemli kararlar alacak insan, her şeyden önce namuslu, ahlaklı,dürüst ve iyi insan olmalı, vatanını, milletini çok sevmeli, bu konuda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamalıdır.Halkın içinden çıkmamalı,mütevazi,samimi,hoş görülü ve kibirsiz  olmalıdır.Zaten bir millet için en büyük şans, o milleti seven üstün vasıflara sahip bir lidere ve yöneticilere sahip olmasıdır ”dedi.

”ÜNYE’NİN FAYDALANMASI GEREKEN BİR DEĞER”

Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken,sağlığına kavuşan ve tekrar aramıza dönen Mehmet Keskin’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Çakır ayrıca Mehmet Keskin’in le yaptığım sohbette,”kendisi bize öyle bir lider portresi çizdi ki,bu aralar Ünye olarak en çok ihtiyacımız olan konuya cevap verdi.Kendisini tanıdığıma memnun oldum,samimi , alçak gönüllü,bilgili ve değerli bir kişilik, Ünye için faydalı olabilecek ve  değerlendirilmesi gerekilen bir Ünyeli hemşehrimiz dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-