eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK PARTİDE SICAK SAATLER

AK PARTİDE SICAK SAATLER
06 Mayıs 2016 - 1:17

bghAk Parti Daraltılmış İlçe Danışma Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz,İl Başkanımız Uğur Çelenk,İlçe Başkanı Arif Ergün,İlçe Belediye Başkanı Ahmet Çamyar,İl Başkan Yardımcıları,Yönetim Kurulu Üyeleri,,Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Gençlik Kolları,Mahalle Temsilcileri ve Partililerin Katılımıyla İlçe Binasında Yapıldı..
Danışma Meclisinde İlçe Başkanı,İlçe Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı ve İl Başkanı günün anlam ve önemine binaen birer konuşma yaptılar.

Ak Parti’nin 22 Mayıs tarihinde kongreye gitme kararı almasının ardından teşkilatlarda hareketli saatler başladı. Partinin Ordu ilinin kurmayları Ünye’de parti teşkilatında toplanarak siyasette gelişen olağanüstü süreci değerlendirdiler.

4 Mayıs Çarşamba akşam saatlerinde basının son dakika olarak duyurduğu ve 5 Mayıs tarihinde şekillenen Ak Parti grubundaki gelişmeler, partiyi 22 Mayıs’ta olağanüstü kongreye götürdü. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasında yaklaşık 1 saat 40 dakika süren görüşmenin ardından Ak Parti’nin kongreye gideceği kararı açıklanmıştı.

Yaşanan bu gelişmeler ülke genelinde olduğu gibi Ordu’da ve Ünye’de de partililer arasında hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-