eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN ÇAMYAR’A SİTEM ETTİ

BAŞKAN ÇAMYAR’A SİTEM ETTİ
06 Mayıs 2016 - 23:25

NBGH

Kanser hastası çocuğu için kapı kapı gezdiğini ve iş istediğini söyleyen Ahmet Karayiğit, Ordu Valisi İrfan Balkanloğlu’nun kendisine yardım ettiğini ama ne yazık ki,köylüm olan Belediye Başkanıyla 6 aydır görüşemiyorum.Bu duruma anlam veremiyorum ,demek ki makamlar insanları bu kadar çok değiştiriyor dedi.

“Ben Ünye Belediyesi’nde İş-kur bünyesinden çalışan bir işçiydim fakat 6 aylık sözleşmemiz bitti. Bundan sonra işe devam etmemi genel sağlık sigortası karşılığında onay veriyorlar. Bende genel sağlık sigortasını istemiyorum. Ben çalışmak zorundayım.

Ben bu işe Ordu Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu’nun yardımıyla girmiştim. Valimiz Başkanımızı aradı ve bizzat ilgilen, görüş dedi. Ünye’ye geldim ama 6 aydır başkanımla bir kere olsun görüşemedim.  Benim kanser bir çocuğum var. Eskiden gurbete gider inşaatta çalışırdım IMG_6665ama hasta çocuğumun yanında olmak için artık gidemiyorum.  Beni işe alanlara söylüyorum, çocuğum sağlığına kavuştuğunda beni işten atsınlar. Benim yerime başka bir garibanı çalıştırsınlar. Ben durumumu valimize izah ettim ve o bana yardımcı oldu. Şuan ise Belediye Başkanımıza mağduriyetimi anlatmak istiyorum fakat Başkanla görüşemiyorum ama Başkan Yardımcısı Murat Ocak’la görüşebiliyorum.

Ben Ordu Valisiyle bile görüştüm, ama Ünye Belediye Başkanıyla görüşemiyorum. Benim gibi İş-kur üzerinden işe girenler bu şekilde mağdurken Murat Ocak kendisi Terme’den adam getirip şirket üzerinden işe aldırıyor. Bu nasıl iş ? dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-