eskort samsun

ÜNYENETHABER

Altın Nesil (4-6 yaş) Çocuk Kreşi Öğrencileri Yıl Sonu Etkinliği

Altın Nesil (4-6 yaş) Çocuk Kreşi Öğrencileri Yıl Sonu Etkinliği
06 Mayıs 2016 - 23:15

BGT2015-2016 Eğitim Öğretim yılında Diyanet İşleri Başkanlığınca İlçemiz Müftülüğüne bağlı Garaj Camii altında açılmış bulunan Altın Nesil (4-6 yaş) Çocuk Kreşi öğrencileri tarafından yıl sonu etkinliği ve Kutlu Doğum Programı düzenlendi. 29 Nisan 2016 Cuma günü Halil Efendi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ordu Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, İl Müftü Yardımcısı Seyfullah Çakır, Ünye Müftüsü Vedat Başsan, Kur’an Kursu Öğreticileri ve öğrenci velileri katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programın açılış konuşmasını Ünye Müftüsü Vedat Başsan yaptı.

Programda kreş öğrencileri yıl içinde öğrendikleri bilgi ve tecrübelerini izleyicilere sergilediler. Kutlu Doğum Haftasına denk gelen programda ayrıca minikler Peygamber Efendimizi de anmayı ihmal etmediler. Öğrencilerin üstün performansı izleyiciler tarafından beğeni kazandı.

Program sonunda Ünye Kaymakamı Mustafa Demir öğrencilere hediye verdikten sonra Kreş öğreticileri Kamile Uygur, Nuray Recepoğlu, Fatıma Kahraman, Feyza Zeynep Şengül, Fatma Çalık, Şükriye Güneş Fidan, Çocuk Gelişimcileri Kübra Arslan, Merve Ertepe, Emine Kartal, Program sunucusu Ayhan Şengül ve Kreş Personeli Tülay Elmacı ile Filiz Çat programa katılan ve programın organizasyonunda emeği geçenlere çok teşekkür ettiler

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-