eskort samsun

ÜNYENETHABER

KURTULMUŞ BİR ADIM ÖNDE

KURTULMUŞ BİR ADIM ÖNDE
06 Mayıs 2016 - 23:19

numan-12-42-40

AK PARTİ lideri yüzde 90 beli oldu milletvekilleri arsında Numan Kurtulmuş ismi hızla konuşuluyor 2 ay önce Erdoğan ve kurtulmuş görüşüp yeni dönem için fikirbirligine varıldı kongre kararı alındı.
Bu gelişmelerde birkaç milletvekili ve bazı bakanlar haberdar.Yaklasik 10 gün önce bu durum başbakan öğrenince istifa etme kararı almış ancak kendisine yakın kabine üyeler cumhurbaşkanı ile görüşmesini Erdoğanı ikna edip yeni bir başbakan cumhurbaşkanı ilişki modeli oluşturmasını önermişler Davutoğlu bu durumu uygun bulup Erdoğan’la gorustu ancak. Erdoğan istifa et kongreye gidin yola yeni başbakan Numan Kurtulmuş la devam edeceğiz ben meclisin lideriyim böyle karar aldım. Davutoğlu Erdoğan’ı ikna edemeyince köşkte ayrıldı. Duyumlara göre kabine üyelerin bir kısmı Davutoğlu unun tekrar aday olabileceği görüşünde ,ancak Davutoğlu kararsız önce nabız yoklaması yapacağı belirtiliyor .Kesin sonuc Supriz bir gelişme olmasa AKP yeni genel başkanı Numan Kurtulmuş. Hükumeti kurup 64.cü hükumetin başbakanı olacak

KURTULMUŞ’UN O MAKAMDA OLMASINI İSTERİZMANŞET

 

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, başbakanlık için kulislerde adı geçen Numan Kurtulmuş’u başbakan olarak görmeyi arzu ettiklerini söyledi. Çelenk, “Biz 15 yıllık bir partiyiz. 14 senede iktidar olarak siyasi hayattayız. Neticede bu davanın lideri Recep Tayip Erdoğan’dır. Parti içerisinde herhangi bir çatırdama veya başka bir beklentisi olanlarda gelinen süreç sonrasında bu beklentinin boşa çıktığını gördü. Biz yine birlikteyiz, yine beraberiz. Gönlümüz bir Ordulu olarak Numan Kurtulmuş’un o makamda olmasını ister. Olması da bize bir güç katacaktır.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-