eskort samsun

ÜNYENETHABER

BU KARE DAHA ÇOK KONUŞULUR

BU KARE DAHA ÇOK KONUŞULUR
08 Mayıs 2016 - 1:12

EEE

Ünye Belediye Ticaret Merkezi projesinde temel altı için fore kazık çalışmalarında bugün ilk adım atıldı ve iki ilk aynı anda  yaşandı..

Yerin 28 metre altına inilecek proje Ünye’de bir ilk olacak lakin bu önemli olayın önüne Ünye Belediye Başkanının sosyal paylaşım sitesinden  paylaştığı fotoğraf geçti.Bu fotoğraflar  7 den 70 her kesimden insanların dikkatini çekmiş olacak ki sokakta herkes bu olayı  konuşuyor.

Ünye Belediye Başkanı  Ahmet  ÇAMYAR ile İlçe Başkanı Arif ERGÜN ‘ün fore kazık çalışmalarına  birlikte katılması ve aynı kadrajda yer almasına vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Bugüne kadar  Belediye Başkanımızdan böyle bir paylaşım görmemiştik, inanın çok şaşırdık. Tüm samimiyetimizle söyleyebiliriz ki daha öncede bu tür  fotoğraflar  görmek isterdik .Fakat bu güzel  görüntünün bugüne kadar ertelenmesi ve Başbakanlık için Numan Kurtulmuş’un adı geçerken bu fotoğrafın servis edilmesi bize biraz manidar gelmedi desek yalan olur dediler.

Bazı vatandaşlarda Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın Ak partide yaşanan bu süreçte ,tecrübesini konuşturup bugüne kadar yaptığı gibi, siyasi bir manevra yapma peşinde olduğu görüşünde birleştiler.Bu durum Başkan tarafından bakınca çok normal görülebilir ama;

”Firavunun hikayesinde olduğu gibi son anda Allah’a secde etti ama secdesi kabul olmadı ve helak oldu.”

bilmem anlatabildik mi, bakalım bu önümüzde ki günler ne getirecek dediler.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-