eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ŞAMPİYON DÖNÜYORLAR

ŞAMPİYON DÖNÜYORLAR
08 Mayıs 2016 - 23:32

FGR

Amasya Grup Merkezinde U-19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Grup müsabakalarında Ordu’yu temsil eden Ünye 1957 spor şampiyon oldu.Zorlu geçen müsabakalar kıran kırana geçerken yeşil beyazlı futbolcular performansları ile dikkatleri üzerlerine çektiler.Ünye 1957 Spor 3 gün süren mücadelenin ardından grubunu birinci tamamlayarak tarihinde ilk kez ikinci kademeye yükselmeyi başardı.

 

Ünye 1957 Spor U-19 futbol takımı ,Amasya Grup Merkezinde oynayacağı maçların ilkini 6 Mayıs Cuma günü Çorumspor’la oynadı ve sahadan 2-1 galip ayrıldı.

7 Mayıs Cumartesi günü Kastamonuspor’la oynayan yeşil beyazlı takım iyi oynadığı maçı talihsiz bir golle sahadan 1-0 yenik ayrıldı ve tüm umutlarını son maça bıraktı.

8 Mayıs Pazar günü turnuvanın son maçı olan Erbaspor’la karşı karşıya gelen Ünye 1957spor rakibini 3-1 yendi ve diğer maçların sonuçlarını beklemeye başladı.

Turnuvada yer alan 3 takımın puanlarının eşit olması nedeni ile seri  penaltı atışlarına geçildi.Gurubu 6’şar puanla bitiren takımlara karşı ,Ünye1957spor  rakipleri Kastamonuspor ve Çorumspor’a seri penaltı atışlarında  üstünlük sağladı.Yeşil beyazlı futbolcular iki rakip takımın ağlarını havalandırırken ,haklı Şampiyonlukta gelmiş oldu.

Almış oldukları zaferle bizleri gururlandıran yeşil beyazlı futbolcular,U-19 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe Grup müsabakalarında mücadele etmeye hak kazandılar.Yurt genelinde devam eden elemelerde 156 takım içinde son 24’e kaldıklarını belirten Ünye1957spor antrenörleri Arif Bacacı ve Cihan Özalp, başarılarından dolayı futbolcularını kutladılar.Biz takımımıza güveniyoruz U-19 Türkiye Şampiyonası 2. Kademede daha güçlü takımlar olacak,ama biz iyi hazırlanıp memleketimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız dediler ve bu şampiyonluğu tüm annelere armağan ettiler..

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P