eskort samsun

ÜNYENETHABER

SANKİ SAVAŞA GİDİYORLAR

SANKİ SAVAŞA GİDİYORLAR
10 Mayıs 2016 - 0:47

 

DER

 

 

Ünye Belediyesinin aldığı kararlardan biri olan belediye altındaki iş yerlerinin boşaltılması kapsamında,bugün bir iş yerine daha boşaltılma işlemi yapıldı.İş yeri sahibi Ünye Otobüsçüler ve Yazıhaneciler Derneği Başkanı Ahmet Cerrahoğlu dükkandan çıkarılmasından çok bir tabur adamla tahliye edilmek istenmesine tepki gösterdi.Borcundan dolayı cezaevine girdiğini belirterek, “Belediye, Ünye esnaflarını cezaevine kadar gönderiyorsa artık diyeceğimiz bir şey yok dedi.

BELEDİYE BİZLERİ CEZAEVİNE GÖNDERİYOR

Ünye Otobüsçüler ve Yazıhaneciler Derneği Başkanı Ahmet Cerrahoğlu gazetemize yapmış olduğu açıklamada,

“Ünye Otobüsçüler ve Yazıhaneciler Derneği Başkanı ve bir işletmeci olarak Belediye dükkanında Belediyemizin kiracısıydık. Belediyemiz bize dükkânların boşaltılması kararına iletti, çıkış yapmamızı söylemişlerdi. Daha öncesinde otogarla ilgili yaşadığımız sıkıntılarımız vardı ve bu tahliye kararı olayların tuzu biberi oldu.

ESNAFLAR MAĞDUR EDİLİYOR

Bizde çıkmıyoruz demiyoruz zaten,ama şunu söylemek istiyorum. Ben bu Belediye dönemine kadar Ünye esnafının bu kadar mağdur olduğunu görmemiştim. Ünye esnafı seçimden bu yana çok mağdur edildi, hala daha ediliyor. Yarında Büyük Cami’nin arka tarafındaki, kasapların mevkindeki dükkanlara gidilecek. Dükkan kirası olarak uygun duruyoruz şeklinde bir iddiada bulunmuyorum ama bu yetkili kişiler bölgemiz genelinde araştırma yapsınlar ve sonra Ünye esnafının üzerine gelsinler.” Dedi.

BİR MANGA ADAM ÇAĞIRMIŞLAR

Belediye binasının önünde polis ve zabıtayı gören vatandaşlarda olup biteni merakla takip ettiler.Olayın iş yeri tahliyesi nedeni ile yaşandığını öğrenen vatandaşlar,yazık halkına bu zulmü layık görenler nasıl ve hangi vicdanla buraları meşgul ediyorlar .Bir tahliye için bu kadar adamı buraya dikenlere şaşırıyoruz,karşılarında terörist mi  var?Hani bu memleketi birlikte yönetecektik .Bu millet vakti geldiğinde o koltuğu geri almasını bilir diye konuştular.

 

a

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-