eskort samsun

ÜNYENETHABER

Basmacı Güven Tazeledi

Basmacı Güven Tazeledi
10 Mayıs 2016 - 13:11

aa

“Muhtarlarımız Mesai Arkadaşlarımızdır”
Akkuş Muhtarlar Derneği’nin olağan genel kurulu yapıldı. Dernek lokalinde yapılan genel kurulda mevcut başkan Şenol Basmacı güven tazeledi.
Divan başkanlığını Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’nin yaptığı genel kurulda bir konuşma yapan Akkuş Muhtarlar Derneği Başkanı Şenol Basmacı, “Belediye Başkanımız İsa Demirci’ye derneğimize gösterdiği ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Muhtarlar olarak kendisine hangi sıkıntı ile gitti isek çözüm buldu, bizlere yardımcı oldu. Derneğimizin bu hale gelmesinde de başkanımızın büyük emekleri var” dedi.
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise konuşmasında, akkuş muhtarlar derneğinin kuruluşundan buyana her zaman yanlarında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini, muhtarları mesai arkadaşları gibi gördüklerini söyleyerek, “Dernekçilik zor bir iştir, geçmişten bugüne buranın yaşamasında ve bu faaliyetlerin yapılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek listenin yer aldığı seçimde, mevcut başkan Şenol Basmacı ve ekibi güven tazeledi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-