eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE ORMEK YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

ÜNYE ORMEK YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
10 Mayıs 2016 - 17:00
 472435ed-bcd2-40e7-870d-ca87be2aefc9
Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) Ünye Şubesi’nde eğitim gören kursiyerlere ait çalışmaların yer aldığı yıl sonu sergisi açıldı.
Yıl sonu sergisi açılışına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım, Daire Başkanları, Şube Müdürleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
BAŞKAN ENVER YILMAZ: “2 YILDIR ÖRNEK ALAN DEĞİL ÖRNEK OLAN BİR İLİZ”
Açılış töreninde konuşma yapan Başkan Enver Yılmaz; “Hep başka illeri örnek alan bir ildik. 2 yıldır basınıyla, yerel yönetimiyle, Cumhurbaşkanı ve hükümetiyle bütünleşmiş bir iliz. Bu yapı, başarı ve istikrarı beraberinde getirecek” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluk itibarıyla üstesinden gelemeyeceği hiçbir yatırımın olmadığına dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Mazeretimiz yok. Biz yapamazsak kimse yapamaz. Yetki ve sorumluluk elimizde. Ne yaptığını bilen, kurumsal kimliğini oturtmuş ve ilçeleri ile uyumlu bir Büyükşehir Belediyesi var” diye konuştu.
BU KURSLAR SOSYAL DEVLET OLMANIN GEREĞİ
Başkan Enver Yılmaz, ORMEK Ünye Şubesi’nin kısa bir zaman önce açıldığını hatırlatarak; “Ünye ilçemize hizmet vermek üzere kısa süre önce açtığımız ORMEK’te 45’e yakın kurs veriliyor. Kursiyerlerimiz, her biri konusunda uzman olan öğreticilerimiz vesilesiyle kısa zamanda güzel işler ortaya çıkardı “  şeklinde konuştu.
Yapılan çalışmaların sosyal devlet olmanın bir gereği olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz; “Ünye, nüfusu itibarıyla 2. büyük ilçemiz. Hükümet hizmetleri noktasında da en fazla hizmet alan ilçelerimizden biri” dedi.
BAŞKAN ÇAMYAR: “6 BİN 230 KURSİYER, KALBİNDEN GEÇENİ NAKŞEDİYOR”
Başkan Enver Yılmaz’a ve Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “6.230 kursiyer kalbinden geçeni nakşetmek üzere kurslarda çalışmalarını yürütüyor” diye konuştu.
HASİBE GÜNEŞ: “GENÇLERİMİZ SOKAKTAKİ TEHLİKEDEN KURTULMUŞ OLUYOR”
ORMEK Ünye Şubesi’nde eğitim alan kursiyerler adına konuşma yapan Hasibe Güneş de kurslar sayesinde gençlerin sokaktaki tehlikeden kurtulduğunun altını çizerek; “Bir anne olarak memnuniyetimi dile getiriyorum. Böyle nezih bir ortamda ücretsiz kurs almamızı sağlayan Başkanımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-