eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

HAKEMLER VE SPORCULAR SEMİNERDE BULUŞUYOR

HAKEMLER VE SPORCULAR SEMİNERDE BULUŞUYOR
11 Mayıs 2016 - 20:20

POL

Futbolda alt yapı ve eğitim seminerleri çalışmalarıyla ses getiren Ünye Futbol Kulübü geçtiğimiz ay düzenlediği “Sporcu Sağlığı ve Beslenme” konulu seminerinin ardından şimdi de “Futbolda Hakem & Sporcu İletişimi ve Etkileşimi” konulu seminer düzenliyor.

 

Ünye’de sporcu potanisyeline yönelik alt yapı çalışmalarıyla ciddi bir yapılanmanın içerisine giren Ünye Futbol Kulübü, sporcularıyla velilerine yönelik eğitim ve bilgilendirme seminerlerinin ilkinde Sporcu Sağlığı ve Beslenme 1005201602ufkkonusunu işlemiş ve büyük ilgi görmüştü. Koyu Mavi-siyahlı kulüp eğitim seminerlerinin ikincisinde futbolcularla hakemleri bir araya getiriyor. Futbolcu ve hakem ilişkisinin ele alınacağı “Futbolda Hakem & Sporcu İletişimi ve Etkileşimi” konulu seminer 12 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 19.00’da Ünye Ticaret Borsası Konferans Salonunda yapılacak. Ünye Futbol Kulübü yönetim kurulunca düzenlenecek olan seminerde Ordu Bölgesi Üst Klasman Yardımcı hakemi Samet Çavuş, Ulusal Hakem Volkan Şeker ve Bölgesel Hakem Altan Serkan Yılmaz, katılımcılara futbolda sporcu hakem ilişkisi, iletişimi ve etkileşimi konularında bilgiler verecekler.

Ünye Futbol Kulübü’nün düzenlemiş olduğu “Futbolda Hakem & Sporcu İletişimi ve Etkileşimi” seminerine Ünye’den tüm futbol kulüplerinin antrenör, idareci ve futbolcuları davet edildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Ünye Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Muhammet Kışla, ikincisini düzenleyecekleri eğitim semineriyle Ünye’de, Ordu’da ve bölgede dikkatleri yeniden futbola çekmek istediklerini ifade ederken daha önce de belirttiği gibi sadece futbolda değil tüm sporlarda eğitimin yalnızca spor yapılan alanlarla sınırlı olmaması gerektiğine inandıkları için bu tarz eğitim seminerlerine önem verdiklerini söyledi. Basın sözcüsü Muhammet Kışla, açıklamasında; “Ünye Futbol Kulübü olarak eğitim seminerlerimizin ikincisinde “Futbolda Hakem & Sporcu İletişimi ve Etkileşimi” konusunu işleyeceğiz. Futbolun en önemli iki bileşeni olan futbolcu ve hakemlerimizi bir araya getirerek özellikle sahalarımızda yaşanan olumsuzlukların önüne geçmemiz gerekiyor. Bu konuda ülke genelinde esasında eğitim çalışmalarının yapılması gerekiyor. Sporcunun hakem ile kuracağı doğru iletişim ve etkileşimle birçok olumsuz olayın önüne geçebiliriz. Artı olarak MHK’nin bu tarz eğitim çalışmalarını TFF işbirliği ile ülke genelinde yapması gerektiğine inanıyoruz. Umarım bizim bu yaptığımız seminer ülke genelinde yankı bulur ve benzeri seminerler yaygınlaşır. Düzenlediğimiz seminerlerle Ünye Futbol Kulübü olarak bir farkındalık oluşturmayı, futbolu spor alanlarından toplumsal alana yaymayı hedefliyoruz. 12 Mayıs 2016 Perşembe günü Ünye Ticaret Borsası Konferans Salonunda saat 19.00’da başlayacak seminerimizde Ordu Bölgesi Üst Klasman Yardımcı hakemi Samet Çavuş, Ulusal Hakem Volkan Şeker ve Bölgesel Hakem Altan Serkan Yılmaz sporcularla bir arada olacaklar. Sporcularımızın zihninde oluşan geleneksel hakem profilini yıkıp sahada adaletin dağıtıcısı bu arkadaşlarımızın gerçek kimlikleriyle ve insani yönleriyle yeniden bu küçük zihinlere doğru bir şekilde yerleştirmeyi istiyoruz. Seminerimize Ünye’deki tüm kulüplerimizin antrenör, idareci ve sporcularını davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P