eskort samsun

ÜNYENETHABER

OSKİ HEYETİ FUAR VE EĞİTİM GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

OSKİ HEYETİ FUAR VE EĞİTİM GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
12 Mayıs 2016 - 9:53

a

OSKİ Genel Müdürlüğü, kurumsal çalışmaları çerçevesinde eğitim ve inceleme gezilerine devam ediyor.

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun, OSKİ Arıtma Tesisleri Şube Müdürü Sefa Okutucu ve Depolar Terfiler Şube Müdürü İlker Yasin Okuyucu ve mühendislerden oluşan 8 kişilik teknik heyet, İstanbul’da faaliyet gösteren polietilen boru üretim fabrikası ve ISK-SODEX İstanbul 2016 uluslar arası ısıtma, soğutma, klima, havalandırma, yalıtım, pompa, vana, tesisat, su arıtma ve güneş enerjisi fuarında teknik incelemelerde bulundu.

POLİETİLEN BORU ÜRETİM TESİSİ DETAYLI OLARAK İNCELENDİ

İlk gün yapılan fuar gezisinde su arıtma, pompa, vana ve borularla ilgili üretim yapan firmaların stantları gezilerek yetkililerden bilgi alındı. OSKİ teknik ekibi fuarı detaylı olarak inceleyerek, ürünlerin OSKİ’ye uygunluğunu değerlendirdi. Ürünlerdeki yenilikleri yerinde görme imkanı buldu.

Teknik gezinin ikinci gününde, ise Türkiye’nin en büyük polietilen boru üretimi yapılan fabrikası gezilerek, üretim prosesi ve kalite kontrol laboratuvarları incelendi. Polietilen borular ve fabrika hakkında yapılan sunumun ardından testlerin yapıldığı laboratuvar gezildi. Boru testleri ekibe canlı olarak yapıldı. Daha sonra ise üretim bandı gezilerek, polietilen boruların hammadde aşamasından son çıkış aşamasına kadar olan durumu detaylı olarak incelendi. Üretilen borularda kullanılan materyallerin insan sağlığına uygunluğu OSKİ teknik ekibi tarafından kontrol edildi. ARGE ve yeni uygulamalar yerinde incelenerek, fabrika mühendislerinden ayrıntılı olarak bilgiler alındı.

OSKİ TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Genel Müdür Fatih Yürük kalabalık bir heyetle fuara ve fabrika gezisine katıldıklarını söyleyerek, su ve kanalizasyon idarelerinin gelişen teknolojiye ayak uydurmaları ve gelişmeleri değerlendirerek yeni uygulamaları hayata geçirmeleri gerektiğini, Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresinin günümüz şartlarından geride kalmamak için fuarda bulunduklarını kaydetti.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-