eskort samsun

ÜNYENETHABER

GENÇ ÖĞRENCİLERDEN ÇOK GÜZEL HAREKETLER

GENÇ ÖĞRENCİLERDEN ÇOK GÜZEL HAREKETLER
13 Mayıs 2016 - 0:35

aaa

Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri toplum hizmeti kapsamında okul bahçesindeki duvarları boyadılar.Bir çok sosyal faaliyette öncülük ederek ,diğer okullara örnek olan Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri örnek davranış sergilediler ve evimiz dedikleri okulu güzelleştirmek için harekete geçtiler.

Okullarını güzelleştirmek için okul duvarlarını boyama talebinde bulunan öğrencilere desteklerini esirgemeyen Okul Müdürü Mustafa Temiz ilk etapta çocukların taleplerine şaşırdığını sonra da onlarla gurur duyduğunu ifade etti.

ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Öğrencilerle beraber okul bahçesinde duvarları boyayan Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Temiz gazetemize yaptığı özel açıklamada;

“Okul duvarlarımızın boyanması teklifi öğrencilerimizden geldi. Önce şaşırdık ama sonra öğrencilerimizin okulumuzda bu eksikliği görerek bizimle paylaşıp, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı çok mutlu olduk.  6 yıllık yaptığımız çalışmalarla ve yeniliklerle Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gerçekten güzel bir yere geldi. Eskiye nazaran daha hoş bir eğitim kurumu oldu.

Biz okulumuzun eğitimde başarı olmasını ne denli istiyorsak öğrencilerimizin okulu sahiplenmelerini de o şekilde istiyoruz. Sanırım öğrencilerimiz istediğimiz gibi okullarını sahiplendiler. Hiçbir yardım talebinde bulunmadan kendileri gönüllü olarak okullarına hizmet ediyorlar. Hepsine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum, onlarla gurur duyuyorum.” Dedi.

OKUL BİZİM 2. YUVAMIZ

Okul duvarlarını gönüllü boyayan öğrenciler ise; “Okulumuzu güzelleştirmek amaçlı bir projemiz var. Biz kendi okulumuzu güzelleştirme adına şuan okulumuzun duvarlarını öğretmenlerimizin de eşliğinde boyuyoruz. Okul bizim ikinci evimiz. Okul müdürümüz Mustafa Temiz’in katkılarıyla okulumuz için yapmak istediğimiz her türlü hizmeti gerçekleştiriyoruz. “ dediler.

aaaaaaaa aaaaa aaaaa (2) aa a

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-