eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Cihan Özal”Tek Hedef Şampiyonluk”

Cihan Özal”Tek Hedef Şampiyonluk”
13 Mayıs 2016 - 0:06

a

Ünye 1957 Spor U-19 2. Kademeye hazırlanıyor.

Ünye 1957 Spor U-19 Amasya 2. Kademe maçları hazırlıklarına devam ediyor. 19-22 Mayıs tarihleri arasında oynanacak müsabakalarda Gümüşhane-Telekom-Trbazon Hekimoğlu-Samsun Yol-Samsun Kadıköy-Ankara Etimesgut ile mücadele edecek. Hazırlıklarına Ünye Şehir Stadında devam eden Ünye 1957 Spor oyuncuları bu grubu da lider bitirmenin hesaplarını yapıyor. Son 4’e kalmak için her türlü mücadeleye hazır olan takımda sakat ve cezalı sporcu yok.

aaTakım Antrenörü Cihan Özal gazetemize yaptığı özel açıklamada; “2 yıldır aynı kadroyla mücadelemize devam ediyoruz. Geçen yıl kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl hem Ordu’da il şampiyonluğu hem de Amasya 1 Kademe şampiyonluğu olarak elde edeceğiz. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Sporcularım başarılı olmak için her türlü fedakârlığı yapıyorlar. En büyük emek ve başarı herkesten önce onlarındır. Elde edilen her başarıda yönetim ve hocalar olarak bizimde başarımız vardır fakat bizim kadar bu takıma desteğini sağlayan Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu’nun, sporcularımızın ailelerinin, stad müdürümüzün ve personellerimizin de hakkı var. Hepsine teşekkür ediyorum.” Dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P