eskort samsun

ÜNYENETHABER

SKANDAL SONRASI ,TEŞEKKÜR GELDİ

SKANDAL SONRASI ,TEŞEKKÜR GELDİ
14 Mayıs 2016 - 8:31

 

rgrgr

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar bugün kendisine ait resmi facebook sayfasından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a teşekkür etti.

Hükümet caddesinde yapılan alt yapı ve sıcak asfalt çalışmalarından kareler paylaşıldı ve Enver Yılmaz’ teşekkür mesajı yayınlandı.Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar sosyal paylaşım sitesinden ilk defa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanına aşağıdaki kelimelerle teşekkür mesajı yayınladı.

İŞTE O PAYLAŞIM

Hükümet Caddemizde, OSKİ, YEDAŞ ve doğalgaz altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Asfalt çalışmalarının ardından ise peyzaj çalışmaları ile caddemiz görsel olarak daha da güzel bir görünüme kavuşacak. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a ve Ulaşım Daire Başkanlığı’na çok teşekkür ediyorum

 

DR

 

Peki ne var bunda diyebilirsiniz.Ama bu paylaşımın  özelliği Enver Yılmaz’a ilk teşekkür mesajı olması ve bugünün ardından paylaşılması önemini kat kat daha artırıyor.Bu çalışma  Büyükşehirin ilk ve son çalışması olmadığına göre teşekkür nereden çıktı ?Yoksa bu mesaj siyasi bir manevra mı?Mesaj olayının perde arkası yaşananlar ve ayrıntılar nelerdir ?

Merak edilenler pazartesi Ünyenethaber’de bizi izlemeye devam edin ,farklı bakış acısı ile farklı haberler okuyun….

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-