eskort samsun

ÜNYENETHABER

BÜYÜKŞEHİR’DEN BAŞKAN ÇAMYAR’A YASAK KONDU

BÜYÜKŞEHİR’DEN BAŞKAN ÇAMYAR’A YASAK KONDU
16 Mayıs 2016 - 9:21

ff

Ünye’de gerçekleştirilen 2. Uluslararası Yunus Emre Sempozyumu Yunus Emre Türbesinde gerçekleşti. Sempozyumuma Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın geç katılması ve akabinde gelişenler damga vurdu.Ordu Büyükşehir Belediyesi bu duyarsızlığa kayıtsız kalmadı.Ve Başkan Ahmet Çamyar’a programda konuşma yasağı uyguladı.

Uluslararası Yunus Emre Sempozyumunda Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ve Ünye Yunus Emre Derneği Başkanı Yaşar Argan’ın konuşmaları ile başladı.Ama gelin görün ki ev sahibi konumunda olan Ünye Belediye Başkanı programda konuşma yapamadı.

-Peki hangi sebeple Başkan Çamyar konuşma yapamadı ?

OLAY ŞÖYLE GELİŞTİ

Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği programa  ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanını temsilen katılan Mustafa Çöpoğlu geldi ve protokolde yerini aldı. 2. Uluslararası Yunus Emre Sempozyumuna program devam ederken yarıda katılan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar protokoldeki yerini aldı.

Vatandaşların ”Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu kalkıp Ordu’dan programa vaktinde geliyor,sayın Başkan programa yarıda katılıyor ,bu nasıl bir iş  bir duruma anlam veremedik” dediler.Kısa sürelide olsa yaşanan bu krize kayıtsız kalmayan Genel Sekreter Mustafa Çöpoğlu olaya el koydu . Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın konuşması  programdan çıkarıldı.”

Sempozyumda konuşma yapamayan Başkan Çamyar ,programın geri kalanında misafir olarak oturdu.Moralinin bozuk olduğu hareketlerinden fark edilen Başkan Ahmet Çamyar’ın, program boyunca parmaklarıyla oynaması ve geçerken uğradım sözleri dikkatlerden kaçmadı.

BAŞKAN ÇAMYAR GÜNAH ÇIKARDI ?

Yaşanan krizin ardından Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar bugün kendisine ait resmi facebook sayfasından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a teşekkür etti.

Hükümet caddesinde yapılan alt yapı ve sıcak asfalt çalışmalarından kareler paylaşıldı ve Enver Yılmaz’ teşekkür mesajı yayınlandı.Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar sosyal paylaşım sitesinden ilk defa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanına aşağıdaki kelimelerle teşekkür mesajı yayınladı.

İŞTE O PAYLAŞIM

Hükümet Caddemizde, OSKİ, YEDAŞ ve doğalgaz altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Asfalt çalışmalarının ardından ise peyzaj çalışmaları ile caddemiz görsel olarak daha da güzel bir görünüme kavuşacak. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a ve Ulaşım Daire Başkanlığı’na çok teşekkür ediyorum

Bu paylaşımla beraber kamuoyunda Başkan Ahmet Çamyar yaptığı hatayı anladı günah çıkardı algısı oluştu.

13249609_10207861146679964_532551522_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-