eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÇAYBAŞISPOR YİNE LİDER.

ÇAYBAŞISPOR YİNE LİDER.
16 Mayıs 2016 - 9:35

13250517_10154224764579559_1808745013_nÇaybaşı Spor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Perşembe takımların dan İstanbul boğazı sporu 6-0 lik skorla yenerek, bu hafta da liderliğini korudu. Çaybaşı spor Lig başladığı gün den bu yana hiç mağlup olmadı. İki bereberliği bulunan takım, diğer müsabakalarını kazanmayı başardı.

Demirci’den Takımı Destekleyenlere Teşekkür

Çaybaşı Spor futbol şube Başkanı Süleyman Demirci, Kendi sahasın da oynadıkları müsabakalar da seyirci desteğini arkalarında hissettiklerini ve bu sayede oyuncularımızın bundan etkilendiklerini ifade etti. Demirci Müsabakalarda Bizleri yalnız bırakmayan, başta Çaybaşı Kaymakamı Fatih İZMİR beye ,İlçe emniyet amiri Yusuf Yazıcı ya, Esnaflarımıza Velhasıl tüm futbol severlere, Kulübümüz adına Teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Gümüş ”Hedef Üst Lig”

Çaybaşı spor kulüp Başkanı Selahattin Gümüş de, Bu takım 1 inci amatör de top koşturmaya aday bir takım. Play-of oynamayı hak ettik. Önümüzdeki hafta bay geçecek. Ligin son haftasın da Çınarlık Sporla Ünye de karşılaşacağız, onları da yenmek suretiyle kulüp lideri olarak Play-of maçlarını oynayacağız dedi.

Çaybaşı Spor kulübü Başkan ve yöneticileri Müsabaka öncesi Çaybaşın ‘da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Takıma katkıda bulunan Çaybaşı İlçesi esnaf kefalet kooperatif Başkanı Seyfettin Uygun beye ve ilçe Emniyet amiri  Yusuf Yazıcı beyi Makamın da ziyaret ederek Kendilerine birer çiçek takdim ettiler.

Kaymakam Futbolcuları Ödüllendirdi

Geçtiğimiz günler de İstanbul Çaybaşılılar derneğine Başkanı seçilen Zeynel Çalık ta müsabakaya izlemek Üzere Çaybaşın da idi Çaybaşı spor yönetimi Katkıların dan dolayı Yeni Başkan Zeynel Çalık beye de bir çiçek taktim etti. Son olarak da Çaybaşı Spor Müsabakanın galibiyetle bitmesinin ardından, İlçe Kaymakamı Fatih İZMİR bey Takım oyuncularına  ziyafet verdi.

13236185_10154224764524559_748837812_n

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P