eskort samsun

ÜNYENETHABER

ODA BAŞKANI BELEDİYEYE İSYAN ETTİ

ODA BAŞKANI BELEDİYEYE İSYAN ETTİ
27 Mayıs 2016 - 1:06

FFF

Esnafların Ünye belediyesinden şikayetleri her geçen gün dahada artarak devam ediyor.Ünye esnaflarından  Otobüsçüler ve işletmeciler derneği Başkanı Ahmet Cerrahoğlu elinde belgeleri olduğu halde ,haksız yere kendisine borç çıkarıldığını ve bu mağduriyetini ortadan kaldırmayan Belediyeyi mahkemeye vereceğini söyledi.

BELEDİYE ESNAFIN YANINDA DURMALI

Ünye esnaflarından Otobüsçüler ve işletmeciler derneği başkanı Ahmet Cerrahoğlu;a

“Belediye dükkânlarının 85 yılından beri kiracısıyım.  Biz esnaf olarak son zamanlarda çok mağdur olduk. Sadece ben değil çoğu esnaf arkadaşımda mağdur durumdadır. Hele ki şu dönemde esnafın yanında olmayan Ünye Belediyemizi anlamış değilim, nasıl bir kin nasıl bir nefret var esnaflara karşılar bilmiyorum.

OLMAYAN ŞİRKETE BORÇ GELDİ

Belediye defterlerine  kayıtlı belgelerim şuanda belediye arşivinde yok. Kimler tarafından yok edildi ,nasıl kayboldu onu da artık gerekli merciler düşünsün. Bana yollanan borç 2014 yılında minibüs garajında terk ettiğim iş yeriyle alakalıdır. Kapatma dilekçesi verdiğim defter kaydında bellidir. 2014 yılından sonra ki geçen arada 2016 yılının 05.07 ayında bana tekrardan yeni bir borç geldi. Borç benim üzerime değil de Ünye Tur Uluslararası Nakliyat Ltd. ŞTİ.’nin üzerine geldi.

2014 yılında Ticaret Odası ve Vergi Dairesi’nden şirketi fes ettiğime dair evraklarım elimde. Oradaki gerekli kişiler de bunun böyle olduğunu biliyorlar.Buna rağmen somut bir sonuç alamam benim farklı düşünmeme sebep oluyor.Yani belediyemizde  dolaplar dönüyor düşüncesindeyim.2014 Terk ettiğim yere 2014 yılından 2016 yılının arasında hala bana emekli maaşımdan ecri misil kesiyorlar. Gönderilen evrakla da Belediyenin avukatı Belediyeden para almaya mı çalışıyor bilmiyorum. Borçlu ve müflis diyor ,müflis demek iflas etmiş bir kuruluş demektir. 7 Mayıs tarihinde gelen icradan  borcun 2 yıl önce kapanmış bir firmanın borcu olarak görünüyor. Sadece isim benzerliğinden yazıhaneye bırakılmıştır. O işletmeler ile bizim işletmelerin hiç bir alakası yoktur.

 2,5 YIL DİŞİMİZİ SIKACAĞIZ

Bugün eski iş yerimin olduğu yerde ki esnaflar, belediye sinemanın altındaki esnaflar mağdur edildi. Sahtekârlıkları haksız kazanç elde etmeleri, esnafın ezdikleri buradan bellidir.

Muhtarlarımız ne yapıyor bilmiyorum. Odalar birlikleri ve dernekleri ne yapıyor bilmiyorum. Biz Ünye esnafları olarak iki buçuk sene dişimizi sıkacağız diyoruz ve ondan sonra hangi yüzle Ünye caddelerinde nasıl gezecekler merak ediyoruz.

Biz derneklerdekilerin ve belediyedekilerin görevlerini yapmalarını istiyoruz.

Ünyeliler şahsi yada bir parti adı altında bazı şahısları koltuklara getirdiler. Şahısların koltuğa oturduktan sonra ne olduğunu anladılar.

 

EVRAKLARIMI KAYIP ETMİŞLER

Belediye’ye başvuru yaptık ama minibüs garajına zabıta memurları göndermişler.  Elimizde evraklarımız var ama benim dosyamdaki evrakları nasıl yok ettiklerini merak ediyorum. Elimdeki belgelerde bu evrakların belediye defterlerine kayıt numaralarına dair bilgiler dahi var. Bu konunun aydınlatılması için bu zihniyeti mahkemeye verdim.Elimde evraklarım her şeyi ifade ediyor savcılığa başvuru yapacağım.Belediyede usulsüzlük olduğuna inanıyorum,şuan müfettişlerde buradaymış gerekenin yapılmasını diliyoruz.” dedi.

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-