eskort samsun

ÜNYENETHABER

HATALI ASFALT ÇALIŞMASI ESNAFI KORKUTUYOR

HATALI ASFALT ÇALIŞMASI ESNAFI KORKUTUYOR
17 Mayıs 2016 - 0:03

13250470_10207865394426155_1845177865_nÜnye’de, Büyükşehir Belediyesi ve Ünye Belediyesi tarafından yürütülen altyapı ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Saray ve Niksar Caddelerimizde sıcak asfalt çalışmaları sona ermişti.Atatürk mahallesinde  doğalgaz çalışmaları, Büyük Cami önünde sıcak asfalt çalışması devam ediyor. Hükümet Caddesi, Belediye Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve Çınarlık Caddesi ise doğalgaz altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfaltla buluşacak. İlçe genelinde doğalgazın geçtiği her nokta sıcak asfaltla buluşacak.

VATANDAŞ BİLGİLENDİRİLMEDİ

Büyük cami civarında,hanboğazı mevkinde devam eden sıcak asfalt ve yeni cadde konsepti için çalışmalar hızla sürerken ,cadde üzerindeki esnaflardan şikayetler yükselmeye başladı.Ünyeli esnaflar yapılan çalışmalar gayet güzel ve yerinde lakin bazı eksikler ve yanlışlar var.Bu caddeye Belediye ekipleri apar topar girdiler.Alt ve üst yapı için çalışıyorlar.Bu çalışmalar hakkında hiç bir esnaf önceden bilgilendirilmedi ve bizimle istişare yapılmadı.Eğer biz esnaflar dinlenmiş olsaydı belkide daha güzel hizmetler ortaya çıkardı.

YANLIŞTAN BİRAN ÖNCE DÖNÜN

Esnaflar olarak caddeye dökülen asfaltın yanlış döküldüğünü buradaki yetkililere ilettik.Asfalt kalın döküldü bu yüzden yapılacak kaldırımlarla beraber ,iş yerlerimiz yolun altında kalacak.Ünye çok yağmur alan bir bölgede ve sık sık sellerle karşılaştığı için yanlış kod yüzünden  endişelerimiz arttı.. Buradan yetkililere sesleniyoruz yol yakınken yanlıştan dönün.Yanlış yaptıklarını bile bile hala devam eden zihniyeti kınıyoruz.Asfaltı ve kaldırım yüksekliğini gözden geçirin ve ilerisi için cadde esnafını mağdur etmeyin dediler.

Mağduriyetlerini sivil toplum kuruluşları başkanlarına anlatan esnaflar, bu konuda daha duyarlı olunması gerektiğini ve bir hizmet getirilirken veya icraat yapılırken vatandaşlarla istişare yapılmasını istiyoruz diye şikayetlerini dile getirdiler. Stk ve Oda Başkanları halkın tepkisini,taleplerini dinlediler ve gerekli çalışmayı yapacaklarını belirtiler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-