eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

JU JİTSU MİLLİ TAKIMI BAŞKANA KUPA HEDİYE ETTİ

JU JİTSU MİLLİ TAKIMI BAŞKANA KUPA HEDİYE ETTİ
19 Mayıs 2016 - 1:26

 

13267831_1778999502321500_7643033135183372905_n

 

Ju jitsu Brezilyan jutsu Federasyon Başkanı  Orhan Özaktı’yı ve sporcuları,Belediye Başkanlığı makamında kabul eden  Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar turnuvada tüm sporculara başarı diledi. Jujitsu Brezilyan jujitsu Federasyon Başkanı Orhan Özaktı,2015 Yılında Milli takımına Ünye’de Kamp Yapmasında Sponsor Olan ve  Milli Takımın Gürcistanda Aldığı 1.lik Kupasını Ünye Belediye Başkanına Hediye Etti.

Ju Jitsu Federasyon Başkanı Orhan Özaktı konuşmasını söyle sürdürdü“2016 Faaliyet programımızda yer alan Gürcistan’daki dövüş sanatlarına Jiu Jitsu olarak ülkemizi temsil etmek için katılıyoruz. Karadeniz Bölge Başkanı Sayın Cavit Arslan bizi ağırlamıştır. Ünye’de çok güzel çalışmalarımız var. Geçtiğimiz hafta Balkan şampiyonasına katılmıştık şimdi de Gürcistan da yapılan uluslararası maça katılacağız. Amacımız yine her şeyden önce sporcularımıza deneyim kazandırmak.

Ülkemizde yeni olan Ju jitsu 2012 yılının sonunda kurulmuştu. Şuanda resmi olarak 1200 antrenörümüz, 8900 sporcumuz var. Faaliyetlerimizi devam ettirmekteyiz. Bu spor Necmettin Erbakan üniversitesinde ders olarak yer alıyor. Yakında Spor akademisi kuruluyor ve ders olarak başlayacak.13245413_232579810448673_5825072634824692857_n

Ayrıca Word Games On Art Games’te ülkemizi temsil ediyoruz.15 sporcu, 5 antrenör, 2 de idareciyiz. Minik sporcularımızı deneyim kazanmaları ve Ülkemizin var oluğunu göstermek için götürüyoruz. Bu uluslararası müsabakada Dünya dövüş sanatları şampiyonasında Ju Jitsu kursunu vereceğiz. Ben orada kurs hocalığı yapacağım ve Ünye’ye Ju Jitsuyu tanıtacağız.

Olimpik komite bu branşı  spor olarak kabul etti. Word Games ve On Art Games’te plaj oyunları oynanmakta aynı zamana polis itfaiye oyunları ve özel güvenlik oyunlarında Jiu Jitsu ders olarak gösterilmekte ve oynanmaktadır.

İç İşleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı ile bir anlaşmamız var. Özel güvenlik ve Adalet Bakanlığındaki gardiyanlara, infaz memurlarına kurs başlattık. İlimizdeki 45 kişi adalet güvenlik mensubu orada kursiyer oldu. 2. Etapta da Temmuz ayında Marmaris’te eğitim kampı yapacağız. Ju Jitsu aynı zamanda polis oyunları ve asker oyunlarında da oynandığı için hava harp okuluna ders olarak başladı. Asker okullarında ve polis okullarında yakında ders olarak başlayacak. Buradan seçeceğimiz öğrenciler ile polis oyunları ve asker oyunlarının Avrupa şampiyonasına gideceğiz. Jandarma özel Harekâtında da Ju Jitsu konu ve derslere başlandı.” dedi.

Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan ise; “Federasyon başkanımızı, milli takım antrenörlerimizi ve sporcu kardeşlerimizi Ünye’de ağırlamaktan onur duyuyoruz. Geçtiğimiz yılda Ünye’ye gelmişlerdi. Ünye Belediye Başkanımızın sayesinde 3 günlük bir takım kampı gerçekleştirdik.Ünye Belediye Başkanımıza ve Sayın Federasyon Başkanımız Orhan Özaktı’ ya Ünye ve Karadeniz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

IMG_7081

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P