eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Futbol Kulübü İzmir’de Altınordu Spor Kulübü’nü Ziyaret Etti!

Ünye Futbol Kulübü İzmir’de Altınordu Spor Kulübü’nü Ziyaret Etti!
18 Mayıs 2016 - 14:47

fgg

Ünye Futbol Kulübü, ülkemizde futbol alt yapı çalışmaları konusunda son yıllarda ortaya koydukları projeler ile model olan dünya devi kulüplerinin de ilgisini çeken Altınordu Kulübü’ne ziyarette bulundular.

 

Kulüp Başkanı Metin TAMTÜRK, Sportif Direktör Çağlar ÇAKIR ile Basın Sözcüsü Muhammet KIŞLA’nın hazır bulunduğu ziyarette Ünye Futbol Kulübünün temsilcilerini Altınordu Kulübü Sportif Etkinlikler Direktörü Gökhan Göktürk karşıladı.

İzmir Torbalı ilçesindeki yeni tesislerde gerçekleşen ziyarette Başkan Seyit Mehmet ÖZKAN ile sıcak ve samimi görüşmede bulunan ve Altınordu Spor Kulübü’nün yapılanması ile ilgili bilgiler alan Ünye Futbol Kulübü temsilcileri burada U-10 ve U-11 takımlarının maçlarını birlikte izlediler.

Altınordu Spor Kulübü ziyaretinde Sportif Etkinlikler Direktörü Gökhan GÖKTÜRK, Torbalı İlçesindeki Tesisleri ve Altınordu Futbol Meslek Okulu’nu gezdirip hem tesislerle ilgili hem de futbol meslek okulunun işleyişi ile ilgili bilgiler verdi. İncelemelerde Sportif Etkinlikler Direktör Yardımcısı Taygun YAVAŞ da Ünye Futbol Kulübü ekibine eşlik etti.

Torbalı İlçesi’ndeki tesislerin ardından Selçuk İlçesi’ndeki tesislere geçen Ünye Futbol Kulübü Kulüp Başkanı Metin TAMTÜRK, Sportif Direktör Çağlar ÇAKIR ile Basın Sözcüsü Muhammet KIŞLA burada da U-13 liginde Altınordu-Bucaspor müsabakasını Başkan Seyit Mehmet ÖZKAN ile birlikte takip ettiler.

Buradaki tesislerle ilgili de bilgiler alan Ünye Futbol Kulübü temsilcileri ardından Selçuk İlçesi’nin Şirince Mahallesinde öğle yemeğinde Altınordu Spor Kulübü Sportif Etkinlikler Direktörü Gökhan GÖKTÜRK, Akademi Genel Kaptanı Köksal FERİZCAN, Sportif Etkinlikler Direktör Yardımcısı Taygun YAVAŞ ile bir araya gelerek Ünye Futbol Kulübü’nün yapılanması, amaçları ve hedefleri konusunda Altınordu Spor Kulübü’nün temsilcilerini bilgilendirdiler.

Yapılan görüşmelerin ardından Altınordu Kulübü yetkilileri de Ünye’ye gelerek incelemelerde bulunacaklar.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-