eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇOK GEÇ OLMADAN UYARIYORUZ

ÇOK GEÇ OLMADAN UYARIYORUZ
20 Mayıs 2016 - 2:19

KHK

Ünye Belediyesinin yeni dönemde uygulamaya koyduğu  çöp konteynerlarının toprak altına alınması şehrin görünümünde ve temizliğinde fark yarattı. Ünye Belediyesi bu çalışmasıyla birçok belediyeye örnek olurken bazı eksik çalışmanın yapıldığıda zamanla gözden kaçmadı.

Çakır Medya muhabirimizin objektiflerine takılan aşağıdaki görüntüler tehlikenin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Ünye’deki turizm işletmelerinin birçoğunun çöp sorunu yaşadığı ve şikayetlerinin hala çözüm beklediği yönünde bilgiler elimize ulaştı.Bu konu ile alakalı  otel, kafeterya, restaurant gibi kamuya açık ve turizme yönelik işletmelerde çöp  konteynerı sorunu yaşanıyor. İşletme sahipleri belediyeden bu yönde çalışma yapmasını istiyor. Objektifimize takılan görüntülerde 100. Yıl Kafe Restaurantın çalışanları işletmeye ait çöpleri en yakınında bulunan çöp konteynırına canlarını tehlike atlatarak taşımaya çalışıyorlar.

Çöpleri konteynera atmak   için karayolundan  geçmek zorunda kalan çalışanlar,  hem kendilerini hem de şoförleri tehlikeye atıyorlar.Ekmek parası için canlarını tehlikeye atan çalışanlar, yetkililerin bir an önce bu soruna  el koymasını ve  önceden olduğu gibi bu tür işletmelerin yakınına çöp konteyneları yerleştirmeleri uygun olacaktır.Ekmeğimizi kazanırken canımızdan olmayalım. Bu konuda iş işten geçmeden kötü sonuçlar doğmadan , ocaklar sönmeden Belediyemizden bu konuda çalışma yapmasını bekliyoruz dediler.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-