eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Gençlik Haftası Kutlandı

Gençlik Haftası Kutlandı
21 Mayıs 2016 - 0:58

13221525_231506607222660_8063892831806580594_n
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, 15-19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bilek güreşi, okçuluk, Judo, Tekvando, masa tenisi, güreş, basketbol ve voleybol branşlarında sportif faaliyetler yaptıklarını ve sporculara madalya takdim ettiklerini söyledi.
Kuyumcu, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası’nı düzenledikleri çeşitli etkinliklerle dolu dolu geçirdiklerini söyledi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak her yıl olduğu gibi bu yılda 15-19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Bayramımızı kutladıklarını ifade eden Kuyumcu, şunları söyledi:
“Gençlerimizi spora teşvik etmek amacıyla programlarımız 15 Mayıs tarihinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Hafta dolayısıyla bilek güreşi, okçuluk, judo, tekvando, masa tenisi, güreş, basketbol ve voleybol branşlarında turnuvalar yapıldı. 19 Mayıs Gençlik Haftası programımızı Ünye’de coşkulu şekilde, gençlik yürüyüşü de yaparak kutlamış olduk.”

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P