eskort samsun

ÜNYENETHABER

AYDIN KUYUMCU GÖREVİNE ASALETEN ATANDI.

AYDIN KUYUMCU GÖREVİNE ASALETEN ATANDI.
24 Mayıs 2016 - 7:58

1017356_10202375021274767_1720566484_n

Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü  Aydın Kuyumcu , vekaleten yürüttüğü görevine asaleten atandı.

Aydın Kuyumcu Özverili Çalışmalarıyla Ünye’ye Hizmet Etti

Aydın Kuyumcu, Ünye’de Kasım Avcı’dan boşalan  Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü görevini 16 Mart 2012’de  vekaleten atanmıştı.Vekaleten yürüttüğü Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü görevi süresince amatör sporlara ve  sporculara destek verdi,Gençlik Merkezi başta olmak üzere bir çok projeye imza attı ve Ünye’ye kazandırılması adına çalışmalar yaptı.

Son 4 yıldan fazladır vekaleten Ünye  Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevini sürdüren Aydın Kuyumcu, vekaleten baktığı görevine asaleten atanmasının ardından gazetemize yaptığı açıklamasında, “2012 yılında vekaleten yürüttüğüm Ünye İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü’ne bugünden itibaren asaleten atanmış bulunuyorum. Geçtiğimiz 4 yıl içerisinde  elimizden geldiğince Ünye’mize hizmet ettik.Bundan sonrada  Ünye’ye daha iyi hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Aydın Kuyumcu Kimdir ?

1973 Samsun doğumlu olan Aydın Kuyumcu Pınar Kuyumcu ile evli .Ondokuz Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu’ndan 1999 yılında mezun oldu.Mezuniyetinin ardından  Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü’nde memur olarak göreve başlayan ve 5 yıllık görevinin ardından 2 yıl sportif eğitim uzmanı, 2 yıl da vekaleten müdürlük görevini yürüten Kuyumcu, 2008 yılında sportif eğitim uzmanı olarak Fatsa İlçe Spor Müdürlüğü’nde görev aldı. Ve  şuan için uzun zamandır beklenilen Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü   görevine asaleten atandı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-