eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÇAYBAŞISPOR 3 GOLLE LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

ÇAYBAŞISPOR 3 GOLLE LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU
24 Mayıs 2016 - 7:53

13232886_10154240297194559_372012050396854569_n

Sezon başından beri kıyasıya liderlik yarışını sürdüren Çaybaşıspor ile Çınarlıkspor, pazar günü Cevizdere Spor Tesislerinde karşı karşıya geldiler.Maç öncesinde perşembe günü oynadığı maçın ardından liderlik koltuğuna oturan Çınarlıkspor’a sezonu lider bitirmek adına bir beraberlik yetecekken, 9. haftayı bay geçirdiği için liderlikten olan Çaybaşıspor ise maçı kazanarak B Grubu’nda 3 gün sonra liderliği tekrar elde edecekti.İki takım arasındaki liderlik mücadelesini Mehmet Şengül, Soner Bingöl    , Tolga Elikçioğlu hakem üçlüsü yönetti.Maça ev sahibi Çınarlıkspor; Beytullah Sobi, Cemal Arslan, Yunus Emre Gürsu, Mehmet Pelit, Engin Yılmaz, Murat Uslucan, Murat Karayiğit, Tayfun Kıran, Onurcan Cındık, Erdal Şentepe, Fatih Çırpı kadrosu ile maça başladı. Konuk Çaybaşıspor ise Murat Çelebi, Gökhan Kıraç, Murat Uzun, Barış Cora, Ensar Avcı, Halis Keskin, Hüseyin Ateş, Abdurrahman Odabaş, Abdülkerim Aydemir, Hakan Gürbüz, Onur Sarıalioğlu 11’i ile sahaya çıktı.

İlk dakikalardan itibaren büyük çekişmeye sahne olan maçta Çaybaşıspor 10. dakikadan sonra hakimiyeti ele geçirdi ve pozisyonlar bulmaya başladı. Maçın 16. dakikasında golcü futbolcu Hakan Gürbüz’ün attığı golle 1-0 öne geçen mavi-beyazlılar karşısında ev sahibi Çınarlıkspor beraberlik aradı. Ancak bir türlü oyunu istediği formata getiremeyen Çınarlıkspor beraberliği yakalayamazken, Çaybaşıspor 32. dakikada Halis Keskin’in golüyle skoru 2-0 yaptı.

Maçın 36. dakikasında Çınarlıkspor adına enteresan bir gol geldi. Orta alanda santra çizgisine çok yakın bir yerde topla buluşan Murat Uslucan’ın gelişigüzel yaptığı vuruşta kaleci Murat Çelebi önde yakalanınca top filelere gitti ve skor 2-1 oldu. Karşılaşmanın ilk yarısının kalan dakikalarında başka gol olmayınca Çaybaşıspor soyunma odasına 2-1 üstünlükle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yine etkili olan taraf Çaybaşıspor oldu. Üçüncü gol arayışları için oyunu rakip yarı alana yıkan Çaybaşıspor’da Hakan Gürbüz 62. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti ve skor 3-1 oldu. Mücadelenin 70. dakikasında Çınarlıkspor penaltı atışı kazandı, atışı kullanan Engin topu dışarı atınca farkı bire indirme şansını kötü kullanmış oldu.

Zorlu mücadelenin son çeyreğinde oyundaki üstünlüğünü sürdüren Çaybaşıspor Hakan Gürbüz ile girdiği gol pozisyonlarından yararlanamayınca maç 3-1 konuk takımın üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Çaybaşıspor, Çınarlıkspor’dan liderliği geri aldı ve sezonu zirvede tamamladı. İki takımın da kafa kafaya götürdüğü yarışta Çaybaşıspor sezonu yenilgisiz 20 puanda tamamlarken, 19 puanla ikinci sırada sezonu bitiren Çınarlıkspor ise attığı 31 golle iki grubun en golcü takımı unvanını elde etti.

B Grubu lideri Çaybaşıspor play of mücadelesinde A Grubu dördüncüsü Kumru Esnafspor ile Çınarlıkspor ise A Grubu üçüncüsü Ünye Gençlerbirliği ile çeyrek finalde karşı karşıya gelecekler.

13266012_10154240293254559_3929456528113152399_n

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P