eskort samsun

ÜNYENETHABER

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN SERGİ AÇILIŞI

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN SERGİ AÇILIŞI
24 Mayıs 2016 - 17:37

13295206_1706305062961949_1929581810_nÜnye Arif Nihat Asya Anadolu teknik meslek lisesinde düzenlenen 3. Geleneksel resim yarışması açılışı  gerçekleşti. Açılışı Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem gerçekleştirdi.İlk 3’ e girip mansiyon alan öğrencilere ödüllerini Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem takdim etti.

Açılışta konuşan okul müdürü Ayşe Akyol ,düzenlemiş olduğumuz 3. Geleneksel resim yarışması ödül törenine, aynı zamanda kendi anaokulumuzun resim sergisini gerçekleştiriyoruz. Tüm anaokullarını ilçe genelinde kapsayan ve çocuklarımızın katıldığı 49 adet resim arasında dereceye girenlere ödüllendireceğiz.

Okulumuzun 3. geleneksel resim yarışmasının 1. Yunus emre ilköğretim okulu öğrencisi Elif Naz  ödül olarak bisiklet , 2. olan öğrencimiz yine yunus emre ilköğretim okulu öğrencisi Elif Çatık  ödül olarak scootter , 3. olan öğrencimizde Gölevi anaokulu öğrencisi Azra Nur Bilgin  ödül olarak paten aldı. Mansiyon ödülümüzü ise doğa kolejinden Rüya Su Bozkurt almıştır.Kendilerini göstermiş oldukları başarılarından dolayı tebrik ediyorum .

Ben katılım sağlayan okul müdürlerine, öğretmenlerimize, öğrencilere, minik öğrencilere ve velilerine teşekkür ediyorum aynı zamanda organizasyonda emeği geçen şefimize ve anaokulu öğretmenlerimize teşekkür ediyorum dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-