eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kurtulmuş;Gücümüze Güç Kattı

Kurtulmuş;Gücümüze Güç Kattı
25 Mayıs 2016 - 9:10

nn

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün bir basın açıklaması yaparak 65. hükümetin kurulması ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un yeniden kabinede yer almasıyla  ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ergün; Ak Parti Hareketi 2002 yılından bu yana milletin gönlünde taht kurmuş ve 2. olağan kongresini de yaparak yoluna devam etmektedir. Türk siyasi tarihinde hiç karşılaşmadığımız durumlara Ak Parti bizleri ve bu milleti alıştırmıştır. Kırmadan dökmeden bir nbayrak yarışı Sayın Davutoğlu’ndan alınmış, Sayın Binali Yıldırım’a tevdi edilmiş. O da derhal hiç bekletmeden çalışmalarını yapıp 65. Hükümeti Bu hareketin lideri halkın seçtiği sayın Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’a sunmuştur. Bu süreçte zaten beklediğimiz bir durum olan Sayın Numan Kurtulmuş’un yeniden kabinede yer alması bizleri, Ordu’muzu ve Ünye’mizi sevindirmiştir. Sayın Kurtulmuş’un Kabinede olması gücümüze güç katmıştır. Bizlerde her zamanki gibi o gücü milletimizin menfaatleri doğrultusunda kullanacağız kullanmaya da devam edeceğiz. Ordu ilimiz her zamanki gibi Partisine verdiği üst düzey destek sayesinde Parlementoda da üst düzey temsil edilmeye devam edilmektedir.  Ben buradan hemşerilerimi anlıyor ve heyecanlarına ortak oluyorum.  Yine ayrıca Ordu’muzun damadı olan Ak Partinin sağlık politikalarının mimarı  Sayın Recep Akdağ’ın da yeniden Sağlık Bakanlığına getirilmesi sevincimizi iki katına çıkarmıştır.

Başkan Ergün; Biz Ak Parti olarak belirli hedefleri olan bir Partiyiz. Bu hareketin lideri ülkemizin ulaşabilmesi için önümüze bazı hedefler koymuştur. Bu hedeflere ulaşmak için bu hareketin her kademesindeki siyasi aktörler  samimi bir şekilde gayretle çalışacaktır. Bizim yapacak çok işimiz var. Hizmetlerin standartları her gün değişiyor. İnsanlarımızın beklentileri her gün artıyor. Yapılan hizmetler bir birini tetikliyor yeni ihtiyaçları ve hizmetleri zorunlu hale getiriyor. Her an değişen ve gelişen dünyamızda bir saniye bile kaybedecek zamanımız yok. Bizi her zaman destekleyen halkımıza  bir yandan Büyükşehir Belediyemiz, Bir Yandan İlçe Belediyemiz ve Bir Yandan ise Siyasi Kadrolarımız takım kaptanı olarak Numan Bey başımızda çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz.

İnşallah Bu kutlu mücadele biz hayatta olduğumuz sürece bu millete ve insanlığa hizmet noktasında devam edecek. Ben buradan 65. hükümetin ve Başbakan Yardımcımız Prof Dr Numan Kurtulmuş’un vatana millete yapacağı hizmetler şimdiden hayırlı uğurlu olsun.  Aldıkları kararlarda yaptıkları işlerde Rabbim yar ve yardımcıları olsun dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-