eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BEKLENEN ATAMANIN ARDINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BEKLENEN ATAMANIN ARDINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
26 Mayıs 2016 - 1:02

 Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdüründen Ziyaret

g

Geçtiğimiz günlerde vekaleten yürüttüğü Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü görevine asaleten atanan Aydın Kuyumcu Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’ı  ziyarette bulundu.Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü  Kuyumcu, gazetemizin kendisine ve spora göstermiş olduğu ilgi ve destek için teşekkür etti.

Son 4 yılı aşkın süredir vekaleten yürüttüğü görevine asaleten atanan Aydın Kuyumcu gazetemizi ziyaret sırasında yaptığı konuşmada,

“Ünye Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde 4 yıllık vekaleten yaptığım Müdürlük görevine asaleten atanmış bulunmaktayım. Asaleten devraldığım Ünye Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü adına spor faaliyetlerimize desteklerinden dolayı Çakır Medya ekibine teşekkür ziyareti gerçekleştirmek istedim. Bana desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen büyüklerime, Ünye kamuoyuna, ve başta siz olmak üzere Ünye basınına teşekkür ediyorum.

Bundan sonra yapacağım koordineli çalışmalarımda il müdürlüğümüzün desteği ile antrenörlerimizle, beden eğitimi öğretmenlerimizle Ünye’de daha güzel çalışmalar yürütmeye çalışacağız.Geride kalan 4 yıl içerisinde elimizden geldiğince Ünye’mize hizmet ettik, daha iyi hizmet etmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.”

Geç Kalınan Bir Atama

Çakır Medya Genel Yayın Yönetmenimiz Cihan Çakır ise Ünye Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü görevine asaleten atanan Aydın Kuyumcu’ya  görevinde başarılar dileyerek, “ Yeni göreviniz size ve Ünye’mize  hayırlı olsun. Aslında bu bizce Ünye’ninde uzun zamandır beklediği ve sizinde hak ettiğiniz  geç kalınmış bir atama oldu. Bu atamanın 65. Hükümetin ilk icraatı olarak gerçekleşmesi de bir ilk olarak tarihe geçti. İnşallah Ünye’ye ve Türk sporlarına daha iyi hizmetler vermeye devam edersiniz.Basına verdiğiniz değeri biliyoruz ve bu  nazik ziyaretinizden dolayı da teşekkür ediyorum.” Dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P