eskort samsun

ÜNYENETHABER

NEDİM CAN’DAN BÜYÜK BULUŞMAYA DAVET

NEDİM CAN’DAN BÜYÜK BULUŞMAYA DAVET
26 Mayıs 2016 - 14:13

dffg

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Meral Akşener, 30 Mayıs Pazartesi günü Ordulu partilileri ile bir araya gelecek.Eski Mhp Ünye İlçe Başkanı Nedim Can yaptığı basın açıklamasında konuyla ilgili olarak vatandaşları pazartesi günkü mitinge davet etti.

Eski Mhp Ünye İlçe Başkanı Nedim Can yaptığı açıklamada “30 Mayıs 2016 tarihinde yani pazartesi günü Sayın Meral Akşener’in ilimize geliyor. Ben Ünyeli hemşerilerimizi misafirimizle bir araya getirmek adına Sayın Akşener’i ağırlamaya davet ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisinin 1 Kasım seçimleri sonrasında baş göstermiş olan bir kongre gündemi hasıl olmuştu. Sizlerin de takip ettiği gibi Milliyetçi Hareket Partisinin yönetimine talip olma adına ortaya çıkmış, genel başkan aday adayı sıfatını üstlenebilecek kıymetli Milliyetçi Hareket Partisinin eski milletvekilleri ve değerli yöneticileri bir çağrıda bulunmuşlardı.IMG_7386

Bu çağrı neticesinde de  Milliyetçi Hareket Partisinin üst kurul delegelerinin imzalarıyla beraber olağanüstü kongre tüzük kurultayının gerçekleşmesi adına da bir süreç başlamış oldu. Ve bunun akabinde genel merkezimizin kongrenin olağan tarihte yapılmasını ifade etmesi yani 2018 yılının Mart ayında gerçekleşmesini söylemesi üzerine de yine değişimci ve muhalif diye adlandırılan genel başkan aday adayları ve üst kurul delegeleri olarak yargı yoluyla olağanüstü kongrenin yapılması mücadelesi başlamıştı.

En nihayetinde 12. Sulh Hukuk Mahkemesinin verdiği karara binaen, yine farklı ilçelerdeki hukuka da aykırı olarak nitelendirilen bir ihtiyati tedbir kararıyla 15 Mayıs 2016 tarihinde Ankara da yapılacak olan olağanüstü tüzük kurultayımız maalesef engellemişti. Ve o zaman dilimi içerisinde de Yargıtay 18. Hukuk Dairesi’de Mayıs ayı içerisinde kongrenin yapılıp yapılamayacağı yönündeki  son kararında vereceğini daha evvelki zamanlarda da açıklamıştı.

Bu açıklamamla kamuoyunun zihninde MHP’nin kongre gündeminin süreçlerini hatırlatıyorum. Ve en nihayetinde Yargıtay 18. Hukuk dairesi  kongrenin yapılması yönünde bir karar ortaya koydu. Dolayısıyla kongrenin olağanüstü tüzük kurultayının yapılması adına hukuki hiçbir engel kalmamış oldu.

Bundan evvelki süreçlerde de bu süre devam ederken bendeniz gibi üst kurul delegelerinin de kongre olması yönünde genel merkezimize genel başkan aday adaylarımız aracılığıyla vermiş olduğumuz imza beyanlarımızdan mütevellitte Ünye’de içinde olmak üzere birçok il ve ilçe teşkilatlarımızda görevden alımlar olmuştu. Bu görev alımlarına binaende özellikle 30 Mayıs 2016 tarihinde Ordu ilimizde olacak olan Eski İstanbul Milletvekilimiz Türkiye Büyük Millet Meclis Başkan vekilliği görevini uzun zamanlar yapmış olan Sayın Meral Akşener ve diğer aday adaylarımızda bu görevden alınan illeri ziyaretler ederek binevi yurt gezilerine çıkmışlardı.

Bu sebeple  de pazar günü Erzurum ziyareti, ardında da pazartesi günü Giresun ve Ordu ziyaretini yapmak üzere Sayın Akşener 30 Mayıs’ta ilimizde olacak. Program Giresun’da öğleye kadar açık hava toplantısı ile başlayacak, ardından da Ordu’da saat 14:30’da Ay Işığı Düğün Salonunda  kapalı salon toplantısı gerçekleşecek. Son olarak da Sayın Akşener ile birlikte yol alan ve bölgemizinde kıymetli bir değeri olan Sayın Mustafa Dervişoğlu’da memleket ziyaretiyle tamamlanacak. Pazartesi günü saat 17:00’de de Fatsa’da açık hava mitingi de gerçekleşecek.

Ben sizler aracılığıyla  Ünyeli ve yakın ilçelerdeki hemşehrilerimizi pazartesi günkü misafirlerimizi ağırlamaya ve mitinglere davet ediyorum. “ dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-