eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin Açılışı Gerçekleşti

Ünye’de 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin Açılışı Gerçekleşti
26 Mayıs 2016 - 16:51

FFF

aÜnye Kaledere mahallesinde hizmete başlayan olan 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezinin açılışı gerçekleşti.

 

Toplum Sağlık Merkezi Başkanı Saliha Yeşilduman’ın açılış konuşmasının ardından kurdelenin kesildiği açılışa,  Ünye Belediye Başkan Vekili Zekai Baş, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, Çınarlık Mahalle Muhtarı Mehmet Güdek ve mahalle sakinleri olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

IMG_7389

Ünye Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Saliha Yeşilduman açılış konusında, “İlçemiz genelinde nüfus yoğunluğunun artmış olmasından dolayı Ordu Halk Sağlığı müdürlüğünün katkı ve çabalarıyla Kaledere mahallemizde vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine daha rahat ulaşabilmeleri için 3 nolu aile sağlığı merkezi hizmete açılmış bulunmaktadır.Aile sağlığı merkezimizde şu an için bir hekimimizle birlikte kişiye yönelik koruyucu sağlık hizmetleri ile birinci basamak teşhis, tedavi, rehabilitasyon ve danışmanlık hizmetlerini daha hızlı ve daha kaliteli bir şekilde sunmayı planlıyoruz.Bu değerli sağlık tesisinin yapılmasında emeği geçen aile hekimimiz Dr. Hazar Cırık beye teşekkür ediyor ve Aile sağlığı merkezimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardIMG_7402ından açılışı gerçekleşen Aile Sağlığı Merkezi binasının sahibi İnşaat Mühendisi Hüseyin Özkan’a binanın yapımındaki desteklerinden dolayı teşekkür edilerek plaket verildi.

Daha sonra sağlık merkezi gezilerek ikramlarda bulunuldu.

 

 

 

IMG_7408

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-