eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP İLÇE BAŞKANINDAN AK PARTİYE TERÖR TEPKİSİ

MHP İLÇE BAŞKANINDAN AK PARTİYE TERÖR TEPKİSİ
26 Mayıs 2016 - 19:09

a

Mhp Ünye İlçe Başkanı Ayhan Ayyıldız son zamanlarda yaşanan bombalı saldırılar sonucu şehit olan askerlerimiz için basın açıklaması yaptı.

Ayyıldız yaptığı açıklamasına; “Ülkeyi yöneten beyler Türkiye terörün boyunduruğuna girdi. Neyle Meşgulsünüz? PKK kahpece tuzaklanmış bombayla 1 binbaşı, 6 askerimizi şehit ketmiştir. Üzülerek müşahade ediyoruz ki Türk Milleti her gün gelen şehitlere alıştırılmış, maalesef ateş düştüğü yeri yakmakta, vatandaşımız tepkisiz kalabilmektedir. Bu durumda AKP hükümetleri, eski yeni Cumhurbaşkanları, Başbakanlar, Bakanlar sorumludur.

Çözüm süreci safsatasıyla teröristlerin dağlardan şehirlere yerleşmesine, yolları ve şehir içlerini bombalı tuzaklarla doldurulmasına ve askerlerimizin, şehitlerimizin bu kahpe tuzaklarla, şehit edilmesinde sorumlulukları vardır. Akp terörle mücadelede samimi değildir. Samimi olsa Sayın Genel Başkanımızın aylar önce sıkı yönetim tavsiyesine sıcak bakardı. Maalesef bu olmadı. Terörle Mücadeleye Milliyetçi Hareket Partisi sonsuz destek vermekte, 65. Hükümetten talebimiz acil sıkı yönetim kararı alması, orta vadede rahmetli Başbuğumuzun önerdiği 100 bin kişilik özel ordu, bu ordunun 20 bin kişiyi sosyologlardan, 20 bin kişiyi psikologlardan, 20 bin kişiyi ekonomi uzmanlarından, 20 bin kişiyi istihbaratçılardan, 20 bin kişiyi infaz timinden oluşan direk olarak Başbakanlığa veya Genel Kurmay Başkanlığına bağlı olarak, bu ordu aynı zamanda Türkiye dışındaki terör yuvalarını tespit edecek, teröristler nerede yaşıyorlarsa orada bulunup imha edilmesini sağlayacak, terörün bataklıkları kurutulana terörün kökü kazınana kadar devam edecek.

Bu düşüncelerle şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.” Dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-