eskort samsun

ÜNYENETHABER

ADD Ünye Şube Başkanı Ateş ”Umarım gelecek günler bu günleri aratmaz.”

ADD Ünye Şube Başkanı Ateş ”Umarım gelecek günler bu günleri aratmaz.”
29 Mayıs 2016 - 22:16

13267897_10210129950065345_7234074517834112611_nAtatürkçü Düşünce Derneği Ünye Şubesi’nin düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğine Ünye’den ve çevre ilçelerden çok sayıda dernek yönetici ve üyesinin yanı sıra, CHP ve bazı sendikaların yöneticileri de katıldı.

Ünye’de bir eğlence tesisinde düzenlenen ADD Birlik ve Beraberlik Gecesi, ADD Ünye Şube Başkanı Ali Rıza Ateş’in konuşmasıyla başladı.

Konuşmasında yer yer sert mesajlar veren ADD Ünye Şube Başkanı Ali Rıza Ateş: “Ülkemizde yaşananları hepimiz biliyoruz. Bizler okuyan, okuduğunu anlayan aydın ve duyarlı insanlarız. Cumhuriyetin kazanımlarından Atatürk devrim ve ilkelerinden uzaklaşmanın bedelini bu günlerde ağır ödüyoruz. Umarım gelecek günler bu günleri aratmaz. Bu nedenle birlik ve beraberliğimiz ve birlikte mücadelemiz bundan sonra da daha da önem arz etmektedir. ADD saflarında bugüne kadar gönüllülük esasına göre var olma olgusu, inanın bugünden itibaren zorunluluk halini 13292750_10154301252168945_1651503537_nalmıştır. Bugünkü ülkemizin kötü yönetimini gördükçe 1989 yılında ADD’nin kuruluşunun ne denli gerekli olduğu bir kez daha anlaşılmıştır. Bu demokrasi kahramanlarını yürekten saygıyla anıyorum. Sizler bizlerle birlik ve dayanışma içinde oldukça inanın bu olumsuzlukları tersine çevirecek güce ve Kuvay-ı Milliye ruhuna sahibiz.” dedi.

Türkiye’nin güçlü olmasında ve ayakta durmasında ADD’nin önemine vurgu yapan Başkan Ateş, “Ülkemizde birileri ‘rejim bekleme odasına alınmıştır, bu böyle biline’ der, bir diğeri laikliğin Anayasa’dan kaldırılmasını söyler ve ülkenin gerçek sahipleri gibi ahkam keserler. Milleti hiçe sayan bu zihniyete tek bir şey söylüyoruz. Bizler yaşadıkça bunu asla başaramayacaksınız. Tüm insani değerleri, hukuku, dini inançları, özgürlükleri, demokrasisi, yargısı, güvenliği saldırıya uğramış olan bir ülke hala ayakta ise inanın bu biz Atatürkçüler ve Cumhuriyet sevdalıları sayesindedir.” şeklinde konuştu.

Başkan Ateş’in konuşmasının ardından geceye katılamayan, ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ve ADD Doğu Karadeniz Bölge Sorumlusu Birol Yelekin’in mesajları okundu.

Dernek yöneticilerinden Ali Yön’ün ülkenin içinden geçtiği durumları anlatan kendi şiirini okumasının ardından ise, Ünye’de ADD’nin kuruluşundan bugüne görev almış ve derneğin gelişimine katkı sağlamış üyelere teşekkür ve onur belgesi takdim edildi.

Birbirinden güzel halk müziği parçalarının okunduğu gece sonunda kura çekilişiyle misafirlere ADD Ünye Şube Eski Başkanı Emekli Öğretmen Mehmet Özyurt’un “Cumhuriyet’le Yaşamak, Cumhuriyet’i Yaşatmak” kitabı hediye edildi ve derneğe ait olan “Atatürk Posteri” açık artırma usulüyle sahibini buldu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-