eskort samsun

ÜNYENETHABER

KIZLARIN SESİNE KULAK VERİN

KIZLARIN SESİNE KULAK VERİN
15 Haziran 2016 - 9:56

GGG

Ünye Vilayetler Hizmet Birliği Anadolu Lisesi kız öğrenci yurdunda kalan kız öğrenciler, yola kenarında dolmuş yada servis beklerken gördükleri muameleden ve tacizden rahatsızlıklarını belirttiler. Okula gitmek için anayola çıktıklarında dolmuş beklerken yoldan geçen araçların korna çalmaları ve şoförlerin kötü gözle bakmalarından rahatsız olan öğrenciler ve çevrede yaşayan aileler yetkililerden mevcut yere durak yapılması konusunda istekte bulunuyorlar.

Sözlü ve sesli tacize uğrayan öğrenciler; “Korna seslerinden ve kötü bakışlardan o kadar çok rahatsız olduk ki psikolojimiz bozuldu.Artık bu kötü duruma bir çözüm bulunsun.”diyerek tepkileri belirttiler.

Öğrencilerden E. “Ünye Vilayetler Hizmet Birliği Anadolu Lisesi kız öğrenci yurdunun önünde durak olmadığından dolayı yurtta kalan öğrenci arkadaşlarım ve ben dolmuş beklerken sorun yaşıyoruz. Büyük bir sorun olan bu konu hem yurtta kalan öğrencileri hem de o güzergahta duran insanları evlerinden çıkarmayacak kadar büyüdü. Yolda servis yada dolmuş beklerken geçen arabaların korna çalmaları ve rahatsız edici bakışları bizler için büyük bir sorun haline geldi. Ben ve yurtda kalan öğrenci arkadaşlarımın yetkililerin bu soruna bir çözüm getirmelerini istiyoruz.” dedi.

Bu olayla ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlar ,söz konusu durumun endişe verici olduğunu belirterek,’yol kenarında araç bekleyemez olduk,bu durumdan herkes rahatsız,bu kızlar hepimizin kızları ve daha çocuk yaştalar.Özellikle kış aylarında karanlığın erken çöktüğü vakitlerde bu olaylar daha endişe verici boyutlara geliyor.Burada kötü olayların yaşanması adına bir durak istiyoruz dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-