eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKANDAN BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL

BAŞKANDAN BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL
02 Haziran 2016 - 15:30

fadc59ec-0a79-485a-b696-c57f03beafd6Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’ya Türkiye şampiyonluğu getiren genç sporcuları cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.
Ümitler Kız Erkek Türkiye Şampiyonası’nda 44 kg’da mücadele eden Rümeysa Yayla ve Wushu Minikler Yıldızlar Sanda ve Geleneksel Taolu Türkiye Şampiyonası’nda 40 kg’da mücadele eden Oya Kömürcü Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyon sporcular Rümeysa Yayla ve Oya Kömürcü, madalya sevinçlerini makamında ziyaret ettikleri Başkan Enver Yılmaz ile paylaştı.
Genç sporcuların Ordu’yu başarı ile temsil ettiklerini söyleyen Başkan Yılmaz, başarılı sporcuları cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi. Başkan Enver Yılmaz “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, ülkemizin geleceği olan gençlerimizin sportif faaliyetler içerisinde yer alması, başarılı olması için maddi ve manevi her türlü desteği sağlıyoruz. Sportif alanda elde ettikleri başarılar ile Ordumuzun gururu, aynı zamanda şehrimizin tanıtım elçileri olan bu genç sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-