eskort samsun

ÜNYENETHABER

NİYET BOZUK,KONGRE BAHANE

NİYET BOZUK,KONGRE BAHANE
02 Haziran 2016 - 19:24

kol    Türkiye içte ve dışta en sorunlu dönemini yaşarken MHP ye yaşatılan ne MHP ne de Türkiye ye bir katkısının olmadığını şüphesiz ki gelecekte bugünleri araştırıp,okuyanlar daha iyi anlayacaktır.

Terörün artarak dağlardan şehir merkezlerine taşındığı,açılım denen melanetin tüm kirli suretini ülkenin bağrına kustuğu,dış gelişmelerin ve önemde,14 yıldır iktidarda bulunan AKP karşısında ne söylediyse haklı çıkan,hangi tespiti yaptıysa yanılmayan nerede durduysa şaşmayan ve her yönüyle politikaları,söylemleri,izlediğiyolu,durduğu yerin doğru olduğu tescil edilen bir MHP varken,MHPyi kendi içinde sorunlu hale getirme çabasının vebalini şüphesiz ki ne ülkücü hareket ne de tarih unutmatacaktır.

1 Kasım öncesi güçlü gibi görünen AKP nin dağılabileceği tespitinin yapıldığı bugünlerde yaşananlarla ortada bulunmasına karşın seçimlerden bu yana AKP nin iç yapısındaki büyük tartışmaların değil MHP nin ısrarla tartıştırılmaya çalışılmasının kime ve nereye hizmet ettiği açık değil mi ?

Gerçekten Kasım ayından bu yana geçen zaman zarfında iç yapısının tartışılması gereken AKP mi olmalıydı,yoksa MHP mi ?

Cevabı ortada olunan bu sorunun,yaşanan ve yaşatılanlarla beraber niyeti düşünüldüğünde ortaya çıkan sonuç MHP nin önünün kesilmesi,sesinin mümkün olduğunca kısılması anlamına geliyor.

Tarihleri boyunca hiçbir zaman MHP ye yayınlarında yer vermemiş,MHP ye yine hiçbir vakit destekte bulunmamış olan televizyon ve gazetelerin ısrarla MHP yi tartışmaları ve kamuoyunda tartışılmasını sağlamaları MHP nin kurumsal bütünlüğü haricinde diğer tüm çevrelerin amaçlarına hizmet etmiştir.

AKP bu süreci kendi açısından MHP yi kıskaca alarak başkanlık sistemini hayata geçirebilmek,malum cemaat dedikleri parelel yapılanma asalakça sürdüğü yaşam tarzından ete kemiğe bürünerek kurtulma,dış güdümün kölesi olan liberal çevreler 7 Haziran sonrasında yüzde 60 lık blok dedileri safsata geçit verilmemesinin intikamını almak,PKK terör örgütü ise yeniden ihanet masasının kurulmasını arzu ettiği için MHP üzerinde yaratılan tartışmaların kendilerince tarafı olmak istediler.

MHP ve ülkücü hareketin lideri Devlet Bahçeli ise bunların hiç birisine zemin tanımadı ve müsaade etmedi!

Doğru bildiklerini hangi koşul ve şart altında olursa olsun,ülkücü tavırdan zerre kadar dahi olsa ödün vermeden söylemeyi,mücadelesini hak bildiği yolda vermeyi sürdürdü.

MHP lideri Devlet Bahçeli tüzük kurultayı için imza veren her kardeşim değerlidir,hepsinin iradesine saygı duyuyorum diyerek ülkücü harekete ve ülkücüye saygını ifade ederken,dışarıdan estirilen rüzgarla imza furyası başlatanların MHP liderini,MHPyi ve ülküdaşlık hukukunu savunanlara karşı kullandıkları kimi çirkin ifadeler,sosyal medya üzerinden başlatılan haysiyetsiz saldırılar son derece ibretlik olmuş,bir bakıma niyetlerin hali ve temizliği bahsinde yine kimlerin sınıfta kaldığını gözler önüne sermiştir.MHP de görev yaptıkları süre boyunca hiç gitmedikleri yerleri ülkücü dahi olmayan bazı sözde işadamlarından aldıkları paralarla dolaşanların halleri ise bir başka ibretlik vesikaydı.MHP MYK sının kongre tarihini ilan etmesine rağmen ,bu karara saygı duymayıp,MHPyi mahkemelere düşürenlerin bireysel ve kolektif bağlantılarının ortaya çıkarılması ise Ülkücü hareket üzerinde yürütülen kirli operasyonun kodlarını açığa vurmuştur.

Durum ölesine bir hal aldıki 47 yıllık köklü bir siyasi partiye tarla buluşmalarıyla rezil edenler,nefislerinin ne ne derecede kölesi olduklarının,bu çerçeve ile bırakılan davayı bir tek Ülkücüyü bile düşünmediklerini sarıldıkları telli direkler ile gösterdiler.

MHP ye sükünetderken,bu art niyetli ve kökü MHP de yetişmemiş küme,cazgırlık yapmaktan geri durmayarak yol alabilceklerini zannettiler.

MHP birlik ve bütünlük derken aynı tayfa falanca yaşıma geldim artık benimde bir şey olmam lazım bahanesiyle günahın zirvesine ulaştılar.

Ölçüde doğruluk,aidiettesamimiyet,tavırda dürüstlük ve iradede saygı,aynı çevre için Ülkücü Hareketin değerlerine rağmen haraket etme güdüsünü ortaya çıkardı.

Aradan geçen zaman boyunca MHP tartıştırıldı,MHP üzerinden kimileri kendi siyasi hamlelerini şekillendirme arayışına girdi ama ekran süsü olmak pahasına ben diyenlerin umursadıkları davanın kendisi olmadı.

Biz bize kalalım,bizle kalınca herşeykonuşulur,yolumuzu yine bizden olanlarla biz çizeriz.denildiğinde ortaya Başkanlık sistemine destek verilecek, itirafları dahi atıldı.

Sonunda ne oldu?

Şimdi gelinen noktada MHP genel başkanı sayın Devlet BAHÇELİ,olağanüstü kongre kararını ilan ederek,10 temmuz 2016 da seçim gündemi ile kurultayın toplanacağını ilan etti.

Gelin görün ki,bu karara bile saygı duymayı bir yana bırakın biz tüzük kurultayı istiyoruz die tutturanları görüyoruz.

Amacımız kurultaya gelmek değildiyse neden imza topladınız,Ülkücü dahi olmayan başka çevrelerin paralarıyla kimi illeri niye gezdiniz?

İstediğiniz en nihayetinde seçimli kurultayı toplamak değilmiydi?

Yoksa asıl gaye en başında gördüğmüz haliyle MHP yi mümkün olan en azami zarara uğratacak gelişmelere taşımakmıydı?

Samimiyetle davanın ve MHP nin başarısını arzu edenleri elbetki bu tabirin dışında bırakıyoruz.

Fakat ne söylenirse söylensin istemezükyaklaşamı sergileyenlerin MHP ve Ülkücü Hareket açısından besledikleri duygunun temiz olduğnu söylemek mümkün değildir.

Bununla beraber Ülkücü Hareket üzerinden sinsice hesaplar yapanlar unutmasınlar ki, hareketin öz evlatları tüm hesapları ters yüz edecektir.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-