eskort samsun

ÜNYENETHABER

KIZ MESLEKTEN YIL SONU DEFİLESİ

KIZ MESLEKTEN YIL SONU DEFİLESİ
07 Haziran 2016 - 1:32

 

 Ünye Arif Nihat Asya Kız Teknik ve Meslek Lisesi Defilesi

eeee

Ünye Arif Nihat Asya Kız Teknik ve Meslek Lisesi Giyim ve Üretim Teknolojileri Bölümü öğrencileri, yıl boyunca tasarlayıp hazırladıkları kıyafetleri defile ile sergiledi.

Lisenin gösteri salonunda yapılan defilede tamamı Giyim ve Üretim Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin tasarım ve üretimlerinden oluşan 60’lı yılların motiflerinin hakim olduğu 42 kıyafet sergilendi.

Öğrenciler podyuma çıkarak kırmızı halının üzerinde müzik eşliğinde yürüdü. 19

Defilenin ardından Gazetemize özel açıklama açıklama yapan Ünye Arif Nihat Asya Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Ayşe Akyol “Ünye Arif Nihat Asya Mesleki Teknik Anadolu lisesinde  gerçekleşen defilede Sayın protokol üyeleri ve eşleri defilede yer aldılar. Gerçekleşen defilede 30 manken 42 parça elbiseyi üzerilerinde taşıdılar.

Okulumuz giyim üretim teknoloji bölümünün hazırlamış olduğu geçmişten günümüze temalı yıl sonu defilesi düzenlendi. Konsepte 60’lı yılların modernize edilmiş kıyafetleri, yöresel kıyafetler ve modern kıyafetler sunuma çıkmıştır.Öğrencilerimiz 42 parça kıyafeti 30 manken tarafından defileye çıkartmıştır. 3 yıllık çalışmaların emeği olan defile başarı ile gerçekleşmiştir.” dedi.

 

 

 

eee

ee

e

bbbbbbb

bbbbbb

aaa

aaaa

aaaaa

aaaaaa

b

bb

bbb

a

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-