eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de “Ailemle Spor Yapıyorum” Projesine Start Verildi

Ünye’de “Ailemle Spor Yapıyorum” Projesine Start Verildi
04 Haziran 2016 - 12:07

IMG_7606

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın en önemli spor projelerinden biri olan ‘Ailemle Spor Yapıyorum’ projesi, Ünye’de de tanıtıldı.

Projeyi tanıtmak amacıyla Ünye şehir stadında gerçekleşen programa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü, spor branş antrenörleri, sporcular ve velileri katıldı.IMG_7597

Etkinliğe katılanlar sporcular ile aileleri başlangıç olarak saha çevresinde yürüdüler ve ardından ısınma hareketleri yaptılar.

Yeni başlatılan ‘Ailemle Spor Yapıyorum’ projesi hakkında açıklama yapan Ünye ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu; “Ünye Gençlik Merkezi Spor İlçe Müdürlüğü olarak 25 ve üzeri tüm yaş grupları bay ve bayanların katılabileceği organizasyon çerçevesinde hep birlikte sportif faaliyetleri başlattık. Yoğun ve hızlı tempoda devam eden hayatta insanları rutin bir yaşama iten her türlü etkenlerden kurtarmanın en önemli adımlarından birisi spor yapmaktı. Çocuklarımızın gençlerimizin tüm vatandaşlarımızın hayatlarında bilgisayar tablet ve telefon başında geçirdikleri hareketsiz zaman diliminin en aza indirmek amacıyla bugün Ünye İlçe stadımızda tüm spor branşlarının katılımı ve sporcularımızın velileriyle ‘Ailemle Spor Yapıyorum’ projesi kapsamında burada bir takım etkinlikler yaptık” dedi.

IMG_7593

IMG_7604

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-