eskort samsun

ÜNYENETHABER

SOYKIRIM ALMANYANIN GEÇMİŞİDİR

SOYKIRIM ALMANYANIN GEÇMİŞİDİR
04 Haziran 2016 - 21:04

kol

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Ayhan Ayyıldız ,Almanya’nın sözde soykırımı kabul etmesinden dolayı kınama mesajı yayınladı.

Toplu cinayetler toplama kampları gaz odaları vahşi kıyım ve infaz örnekleri Hitler caniliği Türk milletinin onurlu mazisinde yaşanmamıştır.Şerefli Türk tarihini çarpıtma ve saptırma yarışına Almanya’nın da katılmış olması büyük bir talihsizlik gizlenemez art niyetliliktir.Tarihimizin hiç bir döneminde soykırım kirliliği bulunamayacağı Almanların kasti kaba ve gerçekleri karalayan tutum insanlık vicdanında kabul görmeyeceği gibi milletimiz nezdinde de hiçbir karşılığı ve inandırıcılığı olmayacaktır.

Dinler arası diyalog,Arap baharı,Ermeni açılımı,çözüm süreci ve dış politikada derin başarısızlık ve yalnızlık Akp ve Erdoğanın ülkemizi taşıdığı son nokta bu Berlin rezaleti oldu. Türkiye’ye geçen gün gelip gülücükler saçan Merkel herkesi yine kandırmıştır. Anıtkabirde saygı duruşuna karşı olanlar Erivan’da soykırım anıtına çelenk koyup saygı duruşuna geçiyordu.

2006 sözde Ermeni soykırımını kabul eden Orhan Pamuk Nobel ödülünü almıştı Ermenistan – Türkiye futbol maçı için Erivan’a giden Gül-Sarkisyan’la pozlar vermişti,Yüzlerce Türk kızının namusu uğruna intihar ettiği Akdamar’ da restore edilip ayine açıldı.Beceriksiz dış politika şirinlik ve taviz verme hastalığı bizi şamar oğlanı yaptı,soykırımdan bahseden çapsızları Başbakanlığa danışman yapan kafa bu zemini hazırladı.2002 de AKP vekil adayı ve bir ülkücünün katili Ozan Ceyhun aldı .Biri de Almanya’da soykırım tasarısının mimarlarından yinemi kandırıldık diyecekler acaba, dandik teröriste masaya oturur ,aptal Arapla dans eder ,cahil adamlara danışmanlık yaptırırsan 17 milyon insanı katletmiş Almanlar ,15 milyon kişiyi kesen Ruslar ve Cezayirli 1 milyon insanı vahşice katleden Fransızlar kalkıp Türkiye’ye soykırım yaptı der.

Elbette bu yola biz Akp ‘nin zehirli dış politikaları ile geldik bazı devrim baz dönmelerinde hepimiz Ermeniyiz pankartlarıyla renklendirip Akdamarda döşemeye başladıkları taşları Berline kadar götürdüler .Sonrası hep yaptıkları gibi oralardaki büyük elçilerimizi çağırmak. Merkel bizi kandırdı da diyebilirler ama bu mızrak çuvala sığmıyor artık.Bu arada Akp ve Chp nin birlikte meclise taşıdığı Ermeni yoldaşı pkk’lılar ortak karar alınırken oturmaya devam etmiş .Pkk Ermeni terör örgütüdür deyince bize kızanlara kapak olsun.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-