eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

U-13’te İl Şampiyonu Ünye Futbol Kulubü

U-13’te İl Şampiyonu Ünye Futbol Kulubü
06 Haziran 2016 - 12:31

0506201602ufkU-13 Ligi Play Of Grubu final karşılaşmasında iki Ünye takımı Orduspor Tesislerinde karşı karşıya geldiler. Son derece zevkli ve çekişmeli geçen maçı Ünye Futbol Kulübü ilk yarıda attığı iki golle 2-1 galip bitirdi ve 2015-2016 sezonu şampiyonluğu kupasını kaldırdı.

Finalde Ünye 1957 Spor ile Ünye futbol kulübü il şampiyonluğu için karşı karşıya geldiler. Orduspor Tesislerinde oynanan maçta kalede Yakup Can Günay, savunmada Furkan Ocak, Engin Şen, Emirhan Akkaya, Berat Can Güdek, orta alanda Emre Baran Coşkun, Muhammet Talha Çat, Birol Uzman ve hücum hattında ise Ozan Adil Şahin, Özkan Altun,Tolga Enön üçlüsü mücadele etti.

Maça hızlı başlayan ve Ünye 1957 Spor karşısında pozisyon arayan Ünye Futbol Kulübü henüz 3. dakikada Engin Şen’in sağ çaprazdan kaleye bir hayli uzak mesafeden kullandığı frikik atışında top kalecinin parmaklarının ucuna da değerek filelere gidince 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sürdüren Ünye Futbol Kulübü 10.dakikada Özkan ile skoru 2-0 yaptı. Bu dakikada Birol’un ara pasıyla buluşan Özkan’ın plase vuruşu filelere gitti.

Golden sonra daha rahat oyun oynaması beklenen Ünye Futbol Kulübü 2-0’lık üstünlüğün verdiği rahatlığa rağmen Ünye 1957 Spor’un ataklarıyla karşı karşıya kaldı. Kalesinde gol görmek istemeyen Ünye Futbol Kulübü’nün bu arzusu ise 19.dakikada bozuldu ve Ünye 1957 Spor kalecinin kaleyi terk etmesi üzerine Soner’in golüne engel olamadı. Aradaki farkı bire indiren Ünye 1957 Spor, beraberlik golü aradıysa da bu gol bir türlü gelmedi ve ilk yarı Ünye Futbol Kulübü’nün lehine iki golle 2-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında heyecan adeta tavan yaptı. İki takımında gol arayışları ilerleyen dakikalara damgasını vururken kenarda maçı izlemeye gelen veliler hop oturup hop kalktılar. Maçın son dakikalarında beraberlik sayısını atmak için yüklenen Ünye 1957 Spor karşısında Ünye Futbol Kulübü kalesinde gole izin vermedi ve çıktığı hızlı hücumlarla da rakip kalede 3. golü aradı. Maçın son uzatmalarında Ünye 1957 Spor savunmasını dengesiz yakalayan Ünye Futbol Kulübü’nün sert şutu direkten döndü ve maçın hakemi bu ataktan sonra maçın son düdüğünü çalarak 2015-2016 sezonu şampiyonunun Ünye Futbol Kulübü olduğunu ilan etti.

Maçtan sonra Ünye Futbol Kulübü oyuncuları büyük sevinç yaşarken en az onlar kadar şampiyonluğu hak eden Ünye temsilcisi Ünye 1957 Sporlu futbolcularda üzüntü hakimdi. Yeşil-beyazlı futbolcular şampiyon olan Ünye Futbol Kulübü’nü alkışlayarak büyük bir centilmenlik örneği gösterdiler. 2015-2016 Futbol Sezonu Ordu U-13 Ligi şampiyonu olan Ünye Futbol Kulübü’ne şampiyonluk kupasını Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Kılıç verdi. Şampiyonluk kupasını ise kaptan Emre Baran Coşkun tüm takım arkadaşları adına aldı.

2015-2016 Sezonu Ordu İl Şampiyonu olan Ünye Futbol Kulübü, 11-13 Haziran 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P